Volkswagen toe aumai le taavale toso ae o le taimi lenei i le eletise

Anonim

O loʻo iai pea le masina o loʻo totoe aʻo lumanaʻi le Geneva Motor Show, peitaʻi o nisi o tala o le a tuʻuina atu iina ua amata ona lauiloa. O se tasi oi latou o le a avea ma Volkswagen I.D. taavale toso , O se faʻataʻitaʻiga e maua ai musumusuga mai taʻaloga taʻutaʻua na faia e faʻavae i luga o le Volkswagen Beetle.

Muamua na faia e Bruce Meyers (ma o lea na taʻua ai o Meyers Manx), o nei taʻavale faʻafiafiaga laiti na oʻo i se tulaga faʻapitoa i le 60s o le seneturi talu ai, na toe gaosia i le lalolagi atoa, ma faʻatupuina ai le tele o suiga eseese ma faʻamatalaga. manatu.

I le taimi nei, pe a ma le 60 tausaga talu ona fanau mai le uluai taavale solofanua e faʻavae i luga o le Volkswagen Beetle, na filifili le faʻailoga e faʻaonaponei le manatu ma faʻaogaina le MEB platform (o le mea lava e tasi o le a faʻaaogaina e fausia ai lona eletise eletise) e fausia ai se taavale eletise lea e fa'ailoga ua tofia e pei o Volkswagen ID Buggy.

Volkswagen I.D.Buggy

Versatility faamaoniga

Mo le taimi nei, Volkswagen na o le lua teaser na tatalaina ae mai mea e mafai ona vaʻaia i ata e le faigata ona vaʻaia, faʻalelei, o le I.D. O Buggy o loʻo faʻatumauina laina autu na ola pea e ona "tuaa". O le mea lea, matou te maua ai se tino ma foliga lapotopoto, leai se taualuga ma leai ni faitotoʻa, faʻatasi ai ma moli o loʻo foliga mai o se faʻaonaponei faʻaonaponei o mea na faʻaaogaina i uluai buggies.

O se taavale toso e sili atu nai lo se taavale. O le vibration ma le malosi i uili e fa. O uiga nei ua tuufaatasia e le I.D fou. BUGGY, o loʻo faʻaalia ai foliga faʻaonaponei, e le toe faʻafoʻisia o se faʻataʻitaʻiga masani ma, sili atu nai lo se isi lava mea, le sootaga faʻalagona e mafai ona fatuina e le eletise.

Klaus Bischoff, Ulu o Design i Volkswagen.

E le o iloa pe o le a le tele o fuafuaga a Volkswagen e gaosia le I.D. Buggy, ma o le mafuaʻaga autu i tua atu o le fausiaina o lenei faʻataʻitaʻiga, sili atu i mea uma, e faʻamaonia ai le agavaʻa o le MEB platform lea e galue ai le taʻavale o se "skateboard" lea o loʻo i ai maa ma afi eletise.

Faitau atili