Volkswagen Amarok na fesoasoani e laveai tagata 595 i le 2015

Anonim

Mo le 6th tausaga sosoo, o le Volkswagen Amarok faʻataʻitaʻiga o le a i ai i le auaunaga a le Instituto de Socorros a Náufragos (ISN) ina ia saogalemu matafaga Potukale.

Na faia i le 2011, o le poloketi "Sea Watch" o le taunuuga lea o se faiga faapaaga i le va o ISN, SIVA ma Volkswagen Dealers, ma faʻamoemoe e faʻaleleia le saogalemu i matafaga o Potukale. O lenei galulue fa'atasi manuia na aloaia talu ai nei i le 2016 SIVA Excellence Program Gala, fa'atasi ai ma le fa'ailoga o le Social Responsibility Award.

Ole malosi ole auala, maualuga le faʻatuatuaina ma le maualalo o le faʻaaogaina o le Volkswagen Amarok o nisi ia o faʻamanuiaga na iloa e le au faʻatautaia i luga o le faʻataʻitaʻiga Siamani.

FESOASOANI: Ole Volkswagen Amarok fou na faʻaalia ile masini V6 TDI

I le faaopoopo atu i nei tulaga lelei, o le Volkswagen Amarok e faʻafetaui i manaʻoga o le auaunaga laveaʻi ma se suiga na faʻatupuina i Potukale e le SIVA, lea e aofia ai lagolago mo mea faʻalavelave faʻafuaseʻi, laupapa laveai ma fata, faʻapea foʻi ma moli faʻafuaseʻi. O le tausiga ma le fesoasoani o taavale i totonu o le atunuu e saunia e le Volkswagen Commercial Vehicle dealer network.

I le 2015, o le poloketi "Sea Watch" na mafai ai ona laveaʻiina le 595 tagata malolo, faʻatautaia le 742 fesoasoani muamua (e aofia ai le fanau mai o Maria do Mar i luga o le matafaga o Costa de Caparica) ma 62 sailiga manuia mo tamaiti leiloa.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili