Jaguar: i le lumanaʻi o le a naʻo le faʻatauina o le uili

Anonim

Jaguar o loʻo suʻesuʻeina poʻo le a le lumanaʻi o le gaioiga e mafai ona i ai i le 2040. O le faʻailoga a Peretania e fai mai ia i tatou e mafaufau i se lumanaʻi o loʻo i ai le taʻavale eletise, tutoʻatasi ma fesoʻotaʻi. I lena lumanai o le a leai ni a matou taavale. O le a le manaʻomia le faʻatauina o taavale.

O le a tatou i ai i le vaitau o le mauaina o auaunaga ae le o oloa. Ma i lenei auaunaga, e mafai ona tatou taʻua soʻo se taavale tatou te mananaʻo ai - o le taavale e sili ona fetaui ma o tatou manaʻoga i le taimi nei - soʻo se taimi tatou te mananaʻo ai.

O le tulaga lea e aliali mai ai le Sayer, o le uili muamua ma le atamai faʻapitoa (AI) ma e tali atu i poloaiga leo. E na o le pau lea o le vaega o le taʻavale e tatau ona tatou mauaina, faʻamaonia le ulufale atu i se seti o auaunaga i le lumanaʻi mai le Jaguar Land Rover vaega, lea e mafai ai ona faʻasoa le taʻavale ma isi i totonu o se faʻalapotopotoga.

O le foeuli o se fesoasoani patino

I lenei fa'aaliga i le lumana'i e mafai ona tatou i ai i le fale, ma Sayer, ma talosagaina se ta'avale mo le taeao o le aso e soso'o ai. O le a tausia e Sayer mea uma ina ia oʻo i le taimi faʻapitoa o le a faʻatali mai se taavale mo i matou. O isi vaega o le a maua, e pei o le fautuaina o vaega o le malaga tatou te mananao e ave i tatou lava. O le Sayer o le a sili atu nai lo se uili, faʻapea o ia o se fesoasoani moni mo le tagata lava ia.

O le Sayer, mai le mea o loʻo faʻaalia mai i le ata, e faia i luga o le lumanaʻi - e leai se mea e fai i se uili masani -, e pei o se fasi alumini ua vaneina, lea e mafai ona faʻaalia ai faʻamatalaga i luga o lona luga. E ala i le taliaina o poloaiga leo, e le mana'omia ni fa'amau, na'o le tasi i le pito i luga ole uili.

O Sayer o le a lauiloa i le Tech Fest 2017 i le aso 8 o Setema, i Central Saint Martins, University of Arts London, Lonetona, UK.

Ae mo le igoa o le foeuli, e sau mai ia Malcolm Sayer, o se tasi o tusitala iloga a Jaguar i aso ua mavae ma o le tusitala o nisi o ana masini sili ona matagofie, e pei o le E-Type.

Faitau atili