KITT o le a alu e fa'atautu?! Pele Santa Claus…

Anonim

Knight Rider, po o le faaPotukale, “O Justiceiro”, na faailogaina ai le tamaitiiti po o le talavou o le toatele o i tatou, pe o le uluai lomiga po o le sui, gaugau i se Pasila matua le faamalieina. O le mafuaaga? Knight Industries Lua Afe, e sili ona lauiloa o KITT.

Ioe, e mautinoa lava e le ona o le lelei o le faasologa poʻo le faʻatinoga a mr. Hassselhoff ma le kamupani, ae mo lena Pontiac Firebird sili uliuli ma sili atu ona uiga nai lo le tele o tagata na pasia le faasologa.

E le mafai ona faʻaumatia, faʻatasi ai ma se Turbo Boost malosi e mafai ona e oso i luga o soʻo se faʻalavelave ma faʻatasi ai ma le Super-Pursuit mode, o le mea moni o le tamaititi o loʻo i totonu ia i tatou o loʻo moomoo mo KITT. Ma faauta, ua tulai mai nei le avanoa.

KITT, Pontiac Firebird Trans Am, 1983

O lenei kopi e le o se vaega o mea na fausia mo le televise - e foliga mai e lima o le 19-20 na fausia mo le faasologa - ae o lenei kopi o le a faʻatau atu e Silverstone Auctions ia Novema 9th e foliga mai e matua faamaoni lava i le KITT. sa matou vaai i luga o le lau laitiiti.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faʻatau i Miami, Florida, ISA, mai le CH Auto Corporation - faʻapitoa i Pontiac Firebird Trans Am - ma aumai i Peretania ia Fepuari 2016, o lenei faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le 5.7 l (V8) Pontiac Firebird (V8) 1983 ma le fa-saoasaoa. fa'asalalauga otometi.

KITT, Pontiac Firebird Trans Am, 1983

O le faʻatautuʻi faʻatatauina se tau faʻatau atu i le va o le 15 000 ma le 20 000 pauna (17 415 ma le 23 220 euros), ma matauina o "lenei" KITT e le mafai ona faʻasalalau i luga o auala lautele ona e leʻi resitalaina (i totonu o Peretania), ae tuʻuina atu ia malamalama e mafai lenei mea pe a suia e le pule i le lumanaʻi ina ia mafai ona pasia le asiasiga.

KITT, Pontiac Firebird Trans Am, 1983

O le fa'atautu'i a le Silverstone Auctions o se vaega o le Lancaster Insurance Classic Motor Show, lea e tatalaina ona faitoto'a taeao ma fa'aauau i le fa'ai'uga o le vaiaso, o le fa'aaliga sili ona tele i totonu o Peretania, o lo'o faia i le NEC (National Exhibition Center) i Birmingham.

KITT, Pontiac Firebird Trans Am, 1983

Faitau atili