Acceleration 2014 na saunia e David Hasselhoff i Lisbon

Anonim

Acceleration 2014 o le a faia i le Autódromo Internacional do Algarve, mai le 25th i le 27th o Aperila. O David Hasselhoff sa i Lisbon e faʻaalia le mea na tupu, ma e le mafai ona matou misia.

10 taamilosaga, i 10 atunuu eseese ma faʻatasi ai ma le amataga aloaia i le Algarve. O le Acceleration 2014 o le a tu'ufa'atasia ai tupua fa'atamaitiiti o talavou matutua i aso nei, ma ta'avale ma le tele o musika.

Acceleration 2014 vaega

I luga o le ala, o le "animation" e nafa ma vaega e fa o taʻaloga taʻavale. I le vavalalata o le FA1, o se vasega e tuʻufaʻatasia ai taʻavale A1GP tuai, ma 18 taʻavale i luga o le laina. Faatasi ai ma se manatu e tutusa ma le A1GP, e taʻavale taʻavale taʻitasi e fai ma sui o lona atunuʻu. O lenei siamupini fou, lea o le a faia i luga o eleele Europa, ua uma ona aloaia e le FIA.

I isi vaega e tolu, o lo'o i ai a matou pikiapu i le MW-V6 vasega ma le Legend Super Cup. Fa'amae'aina se ofo fa'ailogaina i le "USA", i luga o uili uma e lua o le a tatou maua ai le Super Stock 600 ma le 1000.

Fa'avave 2014 MW-V6

O le American icon David Hasselhoff, o ia o Michael Knight i Knight Rider (KITT) ma Mitch i le faasologa Marés Vivas, sa i Lisbon e tuuina atu le mea na tupu, lea o le a faaalia ai le faaaliga "Faamanatu de 80s ma 90s ma le Hoff". I lenei faʻaaliga, o David Hasselhoff, o le sa masani ona fesoʻotaʻi i le tulaga (e ui lava e toʻaitiiti e iloa lenei itu o le tagata fai), o le a galulue faʻatasi ma le tele o fetu, e aofia ai Vengaboys ma Samantha Fox.

Fa'avave 2014 FA1

O le tele o tusiata Potukale o le a latou faia foi le tulaga Acceleration 2014. I le po o le Aso Toonai (Aperila 26), o le pepa faʻaeletoroni o le a faʻaalia ai igoa e pei o Pete tha Zouk, KURA ma Dj Ride.

KITT, le sili ona lauiloa 1982 Pontiac Trans Am i luga o le paneta , o le a iai foʻi. David Hasselhoff o loʻo faʻaauau pea ona vavalalata le paaga a Michael Knight ma o nei ata e lua e mautinoa e maua ai taimi e manatua pea.

FESOASOANI: K.I.T.T. - Le Punisher na te faamanatuina le 30 tausaga o le olaga

Feiloai ia David Hasselhoff ma manatua o se tamaitiiti

O aʻu mai le tupulaga o Knight Rider (KITT - The Justiceiro) ma Baywatch (Marés Vivas). O nei faasologa e lua sa masani ona i ai i la'u televise pe a tuua le aoga. O le feiloai atu ia David Hasselhoff o se faamanatu o na taimi.

Fa'avave 2014 David Hasselhoff 3

I le faaiuga o le aoga ou te tamoe i le fale e vaai KITT, ma i le aoga e leai se tala e uiga i se isi lava mea nai lo le togi. "KITT, sau e aumai a'u!" o se tasi o fa'aaliga sili ona ta'uta'ua. O le lauulu, le peleue paʻu ma le tuʻuina atu o 1980s Amerika i lona matagofie uma.

Fa'avave 2014 David Hasselhoff 2

O David Hasselhoff, 61, e tusa ma le 30 ata tifaga i lana faʻafetai, ae o nei tala faʻasolopito na tuʻuina ai o ia i laugutu o le lalolagi. Faauo ma le ataata i taimi uma, na ia fai mai o le mea e sili ona ia fiafia i ai i le lalolagi o tamaitai ma taavale, ona vave loa lea ona tu i luga o mea pueata, ma faaosofia ai se faasologa o moli.

Ole tausaga nei ole a ulufale ile Gumball 3000 ile Audi R8. Leaga ia te au, e le o le mea lea e tuleia ai le amio i le tapulaʻa ma faʻaalia i le tuuga sili ona taugata i le lalolagi ma KITT. E faauo ma ataata, na ia fai mai e le fefe i le toeaina ma e masani lava ona faamalositino i aso uma.

E le mafai ona ou faʻasalalauina iinei le "ata masani". A uma mea uma, o se taimi aoga e faʻasoa atu ia te oe. David (vaai i le mautinoa, valaau ia te ia i lona igoa muamua ma mea uma ...) fai mai ia te au: "E pei oe o John Stamos, o laʻu uo sili!". O taeao o le a ou sui ai lo'u igoa.

Fa'avave 2014 David Hasselhoff 4

Mo nisi faʻamatalaga, vaʻai i le upega tafaʻilagi o mea na tupu iinei.

Ata vitiō:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili