Fa'atofa ile Jaguar XE ma le XF penisini V6s

Anonim

O le vaiaso talu ai na matou faʻasalalau ai le taunuu mai o le fa-silinder, 2.0 lita turbo, 300 hp Ingenium afi i Jaguar XE ma XF . Ae o le faʻaopoopoga fou i laina taʻitasi o le ai ai foi le misiona e sui ai, i le mamao e mafai ai, le 3.0 V6 Supercharged (compressor) lea e faʻaogaina ai le S versions.

O le Jaguar XE S ma le XF S faʻapipiʻi mai le V6 lea e faʻaauupegaina ai i latou e uiga i le 380 hp - sili atu nai lo le 300 o le 300 Sport fou - ae tusa ai ma le faʻailoga Peretania i faʻamatalaga i Autocar, naʻo le 2 i le 3% o le faʻatau atu o le lua faʻataʻitaʻiga e fetaui ma lenei afi i Peretania.

E le naʻo le maualalo o faʻatauga e faʻamaonia ai le iʻuga o le V6. O le WLTP, o le su'ega fou o le fa'aaogaina ma le fa'aaogaina o mea'ai e fa'amana ia Setema 1, o lo'o i tua fo'i lea fa'ai'uga. O le tau la o le suia o le afi ina ia faʻamaonia e matua le aoga, ona o le laʻititi o le faʻatauga o loʻo faʻatusalia.

Jaguar XF Sportbrake
Jaguar XF Sportbrake

Afai mo le taimi nei, naʻo le pito o le V6 e faʻamaonia naʻo le Jaguar XE ma le XF, e tatau ona faʻamoemoeina o le fua tutusa e faʻalauteleina foi i le F-Pace ma le XJ. Ae ui i lea, o le F-Type, na o le pau lea o le taʻavale taʻaloga o loʻo i ai nei, e tatau ona teuina, e ui lava o le muamua na faʻapipiʻiina i le 300 hp fa-silinder.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

O le faaiuga o le V6, peitaʻi, e tatau ona faʻatapulaʻa, sili atu i mea uma, i le konetineta o Europa. I totonu o le US, o loʻo i ai ana lava faʻataʻitaʻiga faʻatauga ma faʻasalalauga, o le V6 Supercharged o le a faʻaauau pea ona avea ma vaega o le XE ma le XF laina.

Faitau atili