Ua toe fa'afeiloa'ia e le FIL le Fale Motorclássico ia Aperila

Anonim

Ina ua uma ona mauaina le silia ma le 40,000 tagata asiasi i le 2019, o le Fale Ta'avale ua toe foi i FIL, i Lisbon, i le va o le 24th ma le 26th o Aperila.

Fa'atulagaina e le Museu do Caramulo i faiga fa'apa'aga ma le FIL, o le Salão Motorclássico o le fa'afiafiaga tele lea a Potukale e fa'atatau i le autu o tala fa'asolopito ma ta'avale.

E pei o tausaga talu ai, o le mea na tupu o le a faʻaalia ai asiasiga, faʻasalalauga masani, faʻatau ma sili atu i le 160 faʻaaliga.

Citroen Ami 6

E tusa ai ma faʻaaliga faʻapitoa, o le faʻailoga o lenei tausaga o le 90th anniversary o Pininfarina, o le mea lea e valu faʻataʻitaʻiga mai ituaiga eseese, mai Ferrari i Peugeot, na mamanuina e le kamupani na faavaeina e Battista "Pinin" Farina i le 1930, o le a faʻaalia .

E fou le fa'amaoniaina o Ta'avale Fa'asolopito

E pei lava o le tausaga talu ai, o le Motorclássico Hall o le ai ai se Nofoaga Taaloga e mafai ai e tagata asiasi ona iloa lagona o taʻaloga afi ma taʻaloga tuai.

Fale Ta'avale

O tua fo'i lea o le Motor Talks lea, mo le tolu tausaga soso'o, o le a fa'aalia ai fa'atalanoaga ma tagata fa'asolopito ma tagata popoto i le matata o le a fa'asalalau fa'asalalau i luga ole laiga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O se tasi o mea fou i le fa'aaliga o le Motorclássico Motor Show i lenei tausaga o le fa'amaonia lea o ta'avale mata'utia o le a fa'amautinoa i le fa'ai'uga o le vaiaso e le au a le Museu do Caramulo.

Fale Ta'avale

O le Automobilia Auction ua masani nei, o loʻo faia faʻatasi ma le auctioneer Leilosoc, e tatala i le au aoina ma tagata asiasi (faʻamauina i luga o le upega tafaʻilagi a Motorclássico) ma faia ia Aperila 25 i le 5 i le afiafi.

O LE ulufale mo tamaiti e oo atu i le 12 tausaga e leai se totogi ma tamaiti i le va o le 13 ma le 17 tausaga le matutua ma tagata e iai manaoga faapitoa e totogi 6 euro. O i latou e silia i le 18 e totogi le €12. O tiketi o le a maua i luga ole laiga ma mo se taimi faatapulaa e tau €10.

Faitau atili