Amata malulu. Su'e po'o le a le mea e fai ai lenei 'apa ma… Lexus

Anonim

"O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le manaʻo o Lexus e faʻaogaina le mamanu e saofagā i se taeao sili atu, e tusa ai ma le tuʻinanau o tagata Lexus i le totonugalemu o le evolusione ma le faʻafouina." O upu a Lexus e fesoasoani e malamalama ai pe aisea na manumalo ai lenei pa i le lomiga o lenei tausaga Lexus Design Awards.

O lenei u'amea na fa'apitoa mo le taimi o le post-mastectomy, fa'afouina i le mamanu e ala i le fa'aumatiaina o le tele o vaega o pa'u masani e mafua ai le fa'aletonu pe a uma le taotoga.

Na mamanuina e le faufale gaosi oloa Lisa Marks, o lenei u'amea fa'afefiloi auala fa'aleaganu'u - o le metotia o le lalagaina o mamanu lavelave na amata mai i le 19 seneturi. XVI - faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga 3D e faʻaaoga ai algorithms, e maua ai se faʻailoga e tolu-dimensional, faʻatagaina uʻamea taʻitasi e tulaga ese, faʻafetaui lelei i le tagata e ofuina. O le igoa la o le poloketi, " Lace Algorithmic“.

Yoshihiro Sawa ma Lisa Marks
Lisa Marks, 2019 Lexus Design Award Winner ma Yoshihiro Sawa, Lexus CEO

O le iʻuga o se ofusa e tuʻufaʻatasia faʻatasi foliga ma galuega, faʻatasi ai ma se aafiaga lelei i le ata o le tagata maʻi, aʻo tuʻuina atu uma le lagolago faʻapitoa e manaʻomia.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili