O ta'avale ta'aloga o le 90's ua fa'apena

Anonim

Porsche Boxster, Subaru Impreza WRX, Suzuki Swift GTI, Honda Civic VTI, Audi S3, Citroen Saxo Cup, Peugeot 106 Rallye, BMW M5 E39 so'o se mea... Volvo V40 T4!

Ou te iloa o loʻo i ai pea ni nai mea e taʻu mai, ae naʻo loʻu faʻamoemoe e faʻalauiloa le autu lenei: o taʻavale taʻavale mai le 90s ua toe foʻi mai i faiga masani. Fai mai latou o tifiga o loʻo pasia, ae i loʻu manatu o lenei tifiga o iinei e tumau ai. E tele ni finauga e lagolagoina ai lea talitonuga.

E le pei o le tele o taʻavale taʻavale mai le 70s ma le 80s, o taʻavale taʻavale mai le 90s ua uma ona ofoina atu tulaga maualuga o le faʻatinoga ma le saogalemu. I le isi itu, faʻatusatusa i latou i taʻavale taʻavale faʻaonaponei, atonu latou te le maua i le saogalemu ma le faʻatinoga, ae latou te maua i le faigofie faʻainisinia ma faʻaititia le tau o le tausiga - pe afai e te le paie ma maua ni tomai faʻainisinia, ioe.

Ou te faʻamoemoe e mafai ona ou mauaina loʻu malutaga saogalemu o lagona malolosi, paʻu mu ma le manogi o penisini i le taimi.

Ta'aloga 90's

Fai mai, e foliga mai o le amio lelei o loo i le ogatotonu... i le va o le 80 ma le amataga o le 20 senituri. XXI!

I le tautalagia o le taimi, e foliga mai o le tele o le tele o taʻavale taʻavale mai le 90s e tetee filemu i le gasologa o taimi. O le sau mai le taimi na le faʻatemokalasi ai uila, xenon's, XXL ma isi masini, o loʻo i ai i le faigofie faʻapitoa e maua ai e taʻavale taʻavale mai le 90s o latou punavai o le talavou. E itiiti e sili atu, manatua?

O le mea mulimuli, o loʻo i ai le fesili o le tau. E taua tele i nei aso ma atonu e sili atu ona taua i taimi o lumanaʻi (o loʻo faʻateleina lafoga i luga o taavale).

E le o faʻataʻitaʻiga uma na ou taʻua i le amataga o le tusitusiga o loʻo i ai nei tulaga faʻapitoa valaʻaulia, ae o loʻo i ai pea ni fefaʻatauaʻiga i fafo o loʻo faʻatali e maua. O i latou uma ma se fa'afetai fa'afetai. E le o lo matou fa'amoemoe lena ma matou te le'i fa'aumatia le tele o itula i luga o saite fa'asalalauga, sa'o?

O le mea lea, pe mo le talisapaia o le lumanaʻi poʻo le fiafia o le avetaʻavale i le taimi nei, o taʻavale taʻavale mai le 90s o loʻo i ai i le faiga. O lo'o ou su'eina fo'i la'u (aua ua utiuti tupe mo ta'avale ta'aloga fa'aonaponei...).

I lenei 100% numera numera lea e agai atu ai taavale i le avetaʻavale tutoʻatasi, ou te faʻamoemoe lava e alu i ai i le taimi e suʻe ai loʻu nofoaga saogalemu o lagona malolosi, paʻu mu ma le manogi o le penisini. E mautinoa o le a talisapaia e fanau a laʻu fanau ma fanau. Ou te folafola atu o loʻo mafaufau ia i latou o le a ou faʻatauina se tasi. Se alofaga lelei a ea? Maua lau…

Ta'aloga 90's

Faitau atili