Fa'ailoga iloga mo le Audi Q5 Sportback fou

Anonim

O LE Audi Q5 Sportback auai i le lauiloa Q3 Sportback ma e-tron Sportback, ma o le a feagai ma tauva e pei o le Mercedes-Benz GLC Coupé ma BMW X4.

E pei o ona "uso" ma tauva, o le Q5 Sportback e ese mai le Q5 o le B-poutu i le pito i tua, faatasi ai ma le mea sili ona taua o le taualuga o le taualuga fou e faʻalatalata atu i le faʻailoga coupé e manaʻomia ma tuliloaina.

Fa'amanino fo'i mo le fa'ameamea a le Singleframe, fa'atasi ai ma se mea fa'amomoli, ma uili 21" fa'apitoa, fa'atasi ai ma le Q5 Sportback o lo'o fa'aogaina le fa'ailoga LED tutusa i luma ma tua o le Q5 fa'afouina - i tua e mafai lava ona avea ma OLED.

Audi Q5 Sportback

I totonu, e itiiti pe leai foi se eseesega mai lona "uso" masani - pe i foliga poʻo mea - ma le eseesega tele o le maua o avanoa i tua ma totonu o le ogalaau. O le maualuga o le avanoa e faʻaititia e oʻo atu i le 20 mm, ae o le vaega o le uta o loʻo 510 l, faʻasaga i le 550 l i le isi Q5.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae ui i lea, o le pasese tua e mafai ona tu'uina atu i tua nofoa fa'ata'oto, fa'aopoopo i le mafai ona fa'ase'e umi.

Audi Q5 Sportback

lalo o le pulou

O le talosaga fou a Ingolstadt e masani lava ona maua ai afi o le Q5 ua uma ona faʻatau.

I se isi faaupuga, o le laina o le a amata muamua i le 204 hp 2.0 TDI (40 TDI) ma le tekonolosi faʻafefete, faʻatasi ma le fitu-saosaoa lua-clutch gearbox. O le a tu'ufa'atasia mulimuli ane e se isi lomiga o le 2.0 TDI (35 TDI) fa'aopoopo i le 3.0 V6 TDI (SQ5).

Audi Q5 Sportback

O le ai ai foi afi penisini - e le o maua i Potukale i le Q5, o loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le Q5 Sportback o le a faʻaavanoaina i latou iinei -, faʻatasi ai ma le lua 2.0 TFSI afi na faʻasalalau. Mulimuli ane, o le hybrid version plug-in 55 TFSI, ua uma ona maua ile Q5, e tatau ona faʻaopopo.

O le 35 TDI o le a maua na'o le uili pito i luma, ae o le 40 TDI o le a sau ma le fa uili ta'avale. I le tautalagia o feso'ota'iga i le eleele, o le Q5 Sportback masani e sau ma ta'aloga ta'aloga, ma e mafai ona maua se fa'amalologa o le ea e mafai ai ona suia le 60 mm i le kilia o le eleele i le va o lona tau maualalo ma le maualuga.

totonu

O afea e taunuu ai?

O le Audi Q5 Sportback fou o le a le oʻo mai i luma o le 2021, ma faʻamatalaga i tau ma le auala o le a faʻatulagaina ai le atunuʻu e leʻi maua.

Audi Q5 Sportback

Faitau atili