Lamborghini Huracán Numera 10 000 gaosia. Ua uma ona talanoaina le tagata e suitulaga

Anonim

Faʻaalia i le 2014, o le Lamborghini Huracán o loʻo faʻaauau pea le manuia na ausia e se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona manuia i Casa de SantʻAgata Bolognese, le Gallardo. Ma e le gata i lea, na sau e suitulaga.

Ae mo le 10,000 iunite o le Huracán, lea na faʻamalosia e le gaosiga e puʻeina faʻatasi ma tagata faigaluega i luga o le laina gaosiga, o se Performante, o le sili ona malosi o le faʻataʻitaʻiga. E ofuina se Verde Mantis mataʻina, faʻatasi ma le V10 5.2 lita e maua ai le 640 hp ma le 600 Nm o le malosi . O finauga e mafai ai ona e faatelevaveina mai le 0 i le 100 km / h i le na o le 2.9 sekone, faʻapea foʻi ma le oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 325 km / h.

Ua uma ona talanoaina le sui o Huracán

E ui lava e leʻi oʻo mai le iuga o le olaga o Huracán, o tala fou mai SantʻAgata Bolognese ua uma ona talanoa e uiga i se sui e ono sui i le faʻataʻitaʻiga. Faatasi ai ma le faatonu faʻapitoa o Lamborghini, Maurizio Reggiani, faʻamautinoa, i faʻamatalaga i le Taʻavale ma le Avetaʻavale, e uiga i le V10, o le a faʻaauau pea ona avea ma maatulimanu i le sui o Huracán.

Aisea tatou te faafesuiai ai mo se mea ese? O loʻo tumau pea lo matou faʻatuatuaina i le afi faʻanatura faʻanatura, aisea la e faʻaititia ai i se V8 poʻo se V6?

Maurizio Regianni, Lamborghini Technical Director

E ui lava o le tagata lava e tasi o loʻo pulea e leʻo faʻamaonia aloaia le avanoa o le V10 o le ai ai se ituaiga o eletise, e foliga mai o se mea moni - e tatau ona faʻaitiitia le faʻaaogaina ma faʻaitiitia le faʻaoso. - Ole vaega ole eletise ole a le o se mea e faateia ai, aemaise lava pe a maeʻa le tala e faʻapea o le sui o le Aventador e mafai foi ona faʻaaogaina le hybrid propulsion.

2WD faiga ile 4WD?

Ae i le lumanaʻi, na manatua ai e Reggiani "Lamborghini o se pologa i manaʻoga o ana tagata faʻatau", o lea o le a faʻaauau ai le ofoina atu o tali uma ma uili tua. Aua e te faʻamoemoe e vaʻai i se faiga e tutusa ma le Mercedes-AMG E63 poʻo le BMW M5 fou, e faʻatasi uma i le taʻavale e fa, ae e mafai ai ona e faʻaumatia le axle pito i luma, ma suia i latou i taavale e lua uili.

Lamborghini Huracán LP580-2

I lona manatu, o le faʻapipiʻiina o se faiga e mafai ai ona fesuiaʻi i le va o le taʻavale tumau uma ma le tua-naʻo le taʻavale, e ala i le na o le oomiina o se ki, e le gata ina faʻateleina le mamafa o le seti, ae i le lua-uila taʻavale auala, matou te tauaveina isi ballast le talafeagai. .

E le gata i lea, o le taofiga o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalieina mo taʻavale uma, e tusa lava pe faʻaogaina le auala na o le taʻavale tua. O le mea moni, “o se tautinoga tele tele, ma e le o se fofo sili e mafai ona matou ofoina atu. O lea la, mo i matou, e le o se filifiliga lea. ”

Faitau atili