Subaru fusu afi fa'amanatu le 50 tausaga

Anonim

Tatou toe foʻi i tua ia Me 1966. I le taimi na faʻalauiloaina ai le Subaru 1000 (i le ata o loʻo i lalo) o se faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei mo le faʻaogaina o tekonolosi faʻaaogaina, e pei o le faʻamalologa tutoʻatasi ma le mea moni ... e afi fusu po'o mai i'a fa'afeagai.

Fausia e Fuji Heavy Industries - o se kamupani mai ia Aperila 1, 2017 o le a toe faʻaigoaina Subaru Corporation - o le faʻataʻitaʻiga o le uili pito i luma na faʻapipiʻiina le ala mo faʻataʻitaʻiga na mulimuli mai. O le mataupu muamua lea o se tala o loo faaauau pea e oo mai i le asō!

Talu mai lena taimi, o le "loto" o faʻataʻitaʻiga uma na faʻalauiloaina e Subaru o le afi fusu. E tusa ai ma le faʻailoga, o afi e tuʻu tutusa i luma-i-luma cylinders e manuia ai le faʻaaogaina o suauʻu, le malosi o le taʻavale ma le tali atu (ona o le maualalo o le ogatotonu o le kalave), faʻaitiitia le vibration ma sili atu le saogalemu pe a tupu se faʻalavelave.

Subaru 1000

Faatasi ai ma le sili atu ma le 16 miliona taavale na gaosia, o le afi Boxer ua avea ma uiga iloga o Subaru. E le na o le pau lea o le faʻailoga e faʻaogaina nei afi, atonu e sili ona faʻamaoni i lenei fausaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Faitau atili