O lea ioe. Subaru toe foi i le Nürburgring ma seti se tala fou

Anonim

"O le a matou toe foʻi mai," o le faʻamautinoaga lea a Michael McHale, Subaru's Communications Director. O le ala lena na faatofa atu ai Subaru i le "Green Inferno" i le lua masina talu ai, ina ua uma ona le manuia taumafaiga e seti se faamaumauga fou mo saloons e fa faitotoa ma le WRX STi Type RA. Le tausala tele? Tina Natura, o le na filifili o lenei aso o se aso sili ona lelei e saunia ai le matagaluega Siamani ma timuga, e oo lava i timuga tele.

O le faailoga Iapani na folafola mai o le a toe foi mai, ma o lenei, i le ogatotonu o le taumafanafana, faatasi ai ma tulaga sili atu ona lelei o le tau, o le WRX STi Type RA NBR Special (le igoa atoa o le tagata e umia faamaumauga) ua toe saunia e faia se vae o le taamilosaga Siamani lauiloa i lalo ifo. fitu minute.

E moni lava, o lenei WRX STi Type RA e mamao mai le faʻataʻitaʻiga gaosiga. O lenei faʻataʻitaʻiga monster, e sili atu nai lo le 600 horsepower, e le o se mea fou i le talepeina o faʻamaumauga: i le 2016, o le aveina o lenei lava faʻataʻitaʻiga, Mark Higgins na faʻamauina le faʻamaumauga mo taʻavale e fa uili i luga o le motu o Man. o le Goodwood Festival of Speed, lea na ia maua ai le tolu taimi sili ona lelei.

6:57.5 minute

O le taimi na ausia, 6:57.5 minute, e mataʻina. Na ausia le sini na ia faʻatulagaina, faʻaititia le fitu minute, ma tutusa le Porsche hypersport, le 918 Spyder. Ioe, o se faʻataʻitaʻiga, ma i le taimi nei, o faʻamaumauga mo faʻataʻitaʻiga o le 7:32 minute o le Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio o loʻo umia.

Ae a mafaufau i le amataga, ma le tulaga o sauniuniga e manaʻomia, e faʻaalia ai le faigata o le maua o taimi i lenei faʻasologa o le tele. Ua folafola e Subaru o le a vave ona tuʻuina atu le vitio o le gaioiga.

O le WRX STi Type RA fou (e le mai le Reason Automobile, ae mai le Record Attempt) o le a maua naʻo le US mai le kuata muamua o le 2018. O lenei faʻasologa e faʻateleina ai le gafatia o le WRX STi, faʻatasi ai ma toe teuteuga na faia i le masini ma chassis. e le galo le alava carbon i le taualuga ma le apaau tua. O le uiga fa'apitoa o lenei fa'asologa o le a va'aia lona gaosiga fa'atapula'a i le na'o le 500 iunite, fa'anumera lelei, fa'atasi ai ma se fa'ailoga fa'ata'ita'i e tu'u i totonu o le fa'amafanafanaga tutotonu.

Faitau atili