Faraday Future, e te manaʻomia se tupe? Fesili atu ia Tata!

Anonim

O le amataga o Saina lea na faʻaalia i le lalolagi i le tuʻuina atu o le 100% eletise taugofie faleaiga FF 91, Faraday Future (FF) atonu na maua, ina ua maeʻa le faʻafitauli tau tupe na paʻu ai LeEco, o se tupu fou Midas - e leai se isi mea, e leai se isi. nai lo le sauai Initia Tata, e ona le Jaguar Land Rover.

Faraday Future FFZero1
Faraday Future FFZero1, le manatu muamua o le ituaiga.

O le alu i taimi faigata, aemaise lava pe a maeʻa faʻafitauli tau tupe lea na paʻu ai lona faʻatupe autu, le sauaina faaeletonika Saina LeEco, Faraday Future (FF) sa tauivi, i taimi talu ai nei, e le itiiti ifo i le tausia o lona ulu i luga o le laulau.

I lalo o le uunaiga a le au aitalafu ma faatasi ai ma se falegaosimea e leʻi maeʻa lea na fuafua e fausia ai lana faʻataʻitaʻiga muamua, o le FF 91, e manaʻomia e Faraday ni tupe, e pei o le falaoa mo le gutu - o se mea e foliga mai e naunau Tata e faʻamaonia. I le faafesuiaiga, o le a mafai ona maua le avanoa i tekinolosi faʻaonaponei na faʻatupuina e le amataga Saina ma le lagolago a LeEco.

Tata o le a teu faafaigaluega 771 miliona i Faraday

E tusa ai ma le British Autocar, e faavae i luga o tala fou mai le faletusi talafou o taavale a Saina Gasgoo, o le kamupani Saina i le taimi nei o loʻo i ai se tau maketi e tusa ma le 7.7 piliona tala, ma Tata na faʻatupeina e tusa ma le 771 miliona euros i Faraday. Mauaina, i lenei auala, e uiga i le 10% o le amataga o Hong Kong - faʻamatalaga o loʻo leai lava se faʻamaoniga aloaia.

Faraday Future FF 91
Faraday Future FF 91

Mo le FF, e mafai ona avea lea ma paluni okesene e manaʻomia e le kamupani, e toe faʻaauau ai le luʻitau o le fausiaina o lana taavale muamua, lea e masani ona faʻamatalaina e le kamupani Saina o se tauva tuusaʻo o le Tesla Model S. O se mea, e ui i lea, o le a naʻo le mafai. faatasi ai ma le faamaeaina o le falegaosimea sa fausia i le setete o Texas, ISA, ua taofia lona fausiaina ona o aitalafu i le konekarate.

I aso nei, faatasi ai ma ni manua taua se lua i totonu o le fausaga, o le taunuuga o le lafoaia ia Oketopa o le faatonu o tupe, Stefan Krause, faapea foi ma le faaiuga o le konekarate ma le nafa ma tekinolosi, Ulrich Kranz, Faraday Futures talitonu, peitai ma o loo tumau pea. , ina ia mafai ona faʻatinoina lana poloketi e fausia ai se taʻavale tau eletise uma, mo le faʻalauiloaina o maketi i le 2019.

FF 91 faʻatasi ai ma se faʻasalalauga lautele o 700 kilomita

O le faʻataʻitaʻiga, e taʻua o le FF 91, e faʻavae e le gata i luga o le 130 kWh maa, ae faʻapea foʻi i luga o le Echelon Inverter ua uma ona pateni, o se mea faʻaonaponei faʻafouina eletise. Tekinolosi lea, faʻamaonia le kamupani, pulea e faʻaputuina le tele o le malosi, i le itiiti ifo o le avanoa faaletino.

Ua faailoa mai foi e le au ofisa o Faraday e tatau ona mafai e le FF 91 ona faʻamaonia le tutoʻatasi i luga aʻe o le 700 kilomita, e tusa ai ma le taamilosaga NEDC, ae, faʻafetai i se faiga fou o le faʻaogaina o le fale, e tatau ona mafai ona toe faʻafoʻisia le afa o le malosi o le maa, e le sili atu nai lo 4.5 itula. O lenei, i le umi e mafai ai ona toe faʻaleleia i malosiaga i le faasologa o le 240 V.

Faitau atili