Amata malulu. I le taimi nei i Ausetalia… Ua osofa'ia e Kangaroo le taamilosaga a Bathurst ile 12:00

Anonim

Susu maia i Ausetalia, uo... O le mea lena e mafai ona matou fai atu ina ua uma ona osofaʻia e kangaroos le taamilosaga lauiloa a Monte Panorama i le lomiga o lenei tausaga o le 12 Hours of Bathurst , o le tuuga muamua o le GT Intercontinental 2020 Championship ma le 2020 Australian Endurance Championship.

Ae ui i lea, o le taimi e le masani ai e le masani ai, pe seasea foi, ona o le matagaluega o loʻo i totonu o se itulagi e masani ai kangaroos.

I le taimi talu ai nei (2015), na faʻafaigaluegaina tagata fana (leai se mea ula) o se fua tele, e taofia ai se kangaroo mai le ulufale atu i le taamilosaga aʻo faia le tuuga, ina ia aloese ai mai se feteʻenaʻi i le va o se tasi o marsupials ma se maualuga. -taavale saoasaoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le va o le lamala ua vaaia i lea nofoaga, faatasi ai ma le tele o afi i vaiaso talu ai, ua utiuti meaai a le kangaroo, o lea e masani ai ona latou lagona le tosina atu i le faaeteete o laau o loo i ai i le vaega o loo siomia ai le taamilosaga.

O le mea e lelei ai, i le 12 itula o Bathurst i lenei tausaga, e ui lava na osofaʻia le taamilosaga e kangaroos, e leai ni faʻalavelave e lipotia i le va o manu ma masini!

Vitio: LE TU'UGA.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili