Aloaia. O le Puma o le igoa ole kolosi fou a Ford

Anonim

O le a se tala i nai masina talu ai na faʻamaonia ananafi e uiga i le foliga o se teaser na faʻaalia e Ford i le "Go Further" mea na tupu, o le mea lava lea na faʻaalia ai e le American brand le Kuga fou. E pei ona matou fai atu ia te oe, le igoa Puma o le a toe foi i le laina Ford, ae peitai, e le toe foi mai o ia ma ofu sa tatou masani ai.

I le mulimuli ai i le faiga e foliga mai na osofaʻia le maketi, o le Puma e le o toe avea ma se tamaʻi coupé e faʻapea o ia o se Crossover laʻititi. E feteenai ma le mea na manatu i ai, o le a le suia le EcoSport, ae o le tulaga lava ia i le va o ia ma le Kuga, ma manatu o ia o se tauva, mo se faataitaiga, o le Volkswagen T-Roc.

Na gaosia i le falegaosimea i Craiova, Romania, o le Puma ua faamoemoe e oʻo atu i le maketi i le faaiuga o lenei tausaga. E tusa ai ma le Ford, o lana SUV fou e tatau ona tuʻuina atu fua faʻatatau o potu i le vaega, faʻatasi ai ma se vaega ato ma le 456 l o le gafatia.

Ford Puma
Mo le taimi nei, na o le pau lea o le mea na faʻaalia e Ford i le Puma fou.

fa'aliga fa'ameamea i le ala

E pei o le vaega o totoe o le Ford, o le Puma fou o le ai ai foi se eletise eletise. I le tulaga o le SUV fou o le a faʻamautinoaina e ala i se faʻataʻitaʻiga vaivai-hybrid lea, e tusa ai ma le faʻailoga, o le a ofoina atu le 155 hp mai le tamaʻi tolu-silinder EcoBoost ma le 1000 cm3.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

E pei o le Fiesta EcoBoost Hybrid ma Focus EcoBoost Hybrid, o le faiga o loʻo faʻaaogaina e le Puma mild-hybrid o le a tuʻufaʻatasia ai se faiga faʻapipiʻi fusipaʻu / generator (BISG) e sui ai le alternator, ma le 1.0 EcoBoost tolu-silinder afi.

Ford Puma
O le taimi muamua o se tamai coupé, o le Puma ua avea nei ma SUV.

Faafetai i lenei faiga, e mafai ona toe fa'afo'i mai le malosi na fa'atupuina a'o taofi po'o a'ega tifato toe fa'atumuina se maa lithium-ion e 48V e fa'alili i le ea. O le malosi lea e fa'aaoga e fa'aola ai masini fa'aeletise fesoasoani a le ta'avale ma tu'uina atu ai le fesoasoani eletise i le afi afi i totonu i lalo o le ta'avale masani ma lalo o le saoasaoa.

Faitau atili