Ford Focus o loʻo faʻaalia i luga o le vitio aʻo leʻi faʻaalia le lalolagi

Anonim

O le faaaliga o i latou ia o uluai ata aloaia o le Ford Focus fou , ua le toe faafoligaina, na faia e ala i se vitio aloaia. O lenei, na o ni nai aso aʻo lumanaʻi le aso faʻaalia ma le lalolagi o le tupulaga fou.

I lenei vitio pu'upu'u, e na'o le 18 sekone le umi, e le gata ina va'ai e Ford le saini malamalama fou a le Focus, fa'apipi'i i luma optics, ae fa'apea fo'i ma se pulou fou, e amata mai i se fa'alava fou iloga i luma, i leo pogisa.

Ia Ianuari, na faʻaalia ai e le ulu o maketi a le lalolagi a Ford, Jim Farley, i le taimi o le Deutsche Bank Global Auto Industry conference, o le Focus fou o le a faʻaalia ai se faasologa o suiga fou, ma le tulaga ese. Fiesta.

O lea la, faʻatasi ma le faʻasologa masani, o le isi augatupulaga o le Ford Focus o le a faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga sili atu ona taʻaloga, e taʻua o le ST Line; o se lomiga musuia e le lalolagi o SUVs ma crossovers, faatasi ai ma le igoa Active; ma se suiga sili atu ona matagofie, ua faaigoaina Vignale. I le faaopoopo atu i nei mea, e lua Taaloga Taulai ua fuafuaina, e pei o le tulaga i aso nei, le ST ma le RS.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Ford Focus 2018

Tulaga maualuga mo pito sili atu

Na faaalia foi e Farley o le isi Focus o le a tulimataʻi mo se tulaga maualuga atu nai lo le tulaga o loʻo i ai nei, ma vaʻaia, mo le mafuaʻaga foi lea, faʻaitiitia le faʻatau. Ae i le isi itu, o faʻamatalaga o le a sili atu le faʻatau (i le iunite faʻatau), ma faʻateleina ai le faʻataʻitaʻiga.

Fa'asoa fa'atasi i Lonetona ma Shanghai

Ole Ford Focus fou ua fa'atulaga mo le fa'aaliga i le aso a sau Aperila 10th , i se mea o le a faia i le taimi e tasi i Lonetona ma Shanghai.

E tusa ai ma le polokalame ua uma ona faʻamalamalamaina, o le hatchback (lua-volume, lima-faitotoa tino) ma le veni o le a faʻaalia i le laumua muamua o le Malo o Peretania, ae o le aai pito i tele i le Malo o Saina o le a avea ma faleoloa o tolu voluma o loʻo faʻaalia i latou lava, mo le taimi muamua, i isi vaega o le lalolagi.

Ford Focus 2018

Faitau atili