Audi RS4 Avant Nogaro: Le "toe fanauina" o le talatuu Audi RS2

Anonim

O le aulelei Audi RS2 e tatau ona faamalo, ua na o le 20 tausaga talu ona ola. Ma e faailoga ai le aso, na faalauiloa ai e Audi se lomiga faapitoa: le Audi RS4 Avant Nogaro.

O le Audi RS2 Avant o se tasi o na taavale e mautinoa o loʻo i luga o le lisi o manaʻoga o soʻo se tagata e fiafia i taavale. O se veni na manumalo i le lekeona o tagata fiafia, e le gata mo lana faatinoga e mafai ona faʻasiasia ai le tele o taʻaloga taʻavale i lena taimi - sa i ai se afi 2.2 lita ma le 315 hp ma le 410 Nm - ae faʻapea foʻi mo lona tulaga o le tulaga maualuga o tekinolosi na ausia i le 90s.

O le Audi RS2 foi na nafa ma le tulai mai o se acronym lea tausaga mulimuli ane o le a avea ma faailoga o le mana ma le malosi. O loʻo matou talanoa e uiga i le acronym RS.

Audi RS2 Avanoa

I tua i le 2014, o le Audi RS4 Avant Nogaro o se faʻamanatuga o le 20 tausaga o le uluai Audi RS2. O le mea lea, o loʻo i ai le tele o elemene faʻalelei ma le faʻamoemoe e manatua, i le auala sili ona lelei, lona tuaa.

E tusa ai ma le pito i fafo, na filifili le tagata gaosi Siamani e vali le tino o le RS4 Avant Nogaro i le lanumoana "Nogaro" ma se penina, ina ia mafai ai ona aumai i fafo laina o le tino.

I fafo, o loʻo tuʻuina atu foʻi le faʻamamafa i le faʻaogaina o le lanu uliuli i elemene eseese, mai le pito i luma, faʻamalama itu, lagolago taualuga ma paipa faʻafefe, i le matagofie o uili 20-inisi i luga o paʻu e 265/30. E vali mumu le calipers taofi, o le isi mea e tutusa ma le Audi RS2 Avant.

I totonu o le Audi RS4 Avant Nogaro, o le mea lea o loʻo tuʻufaʻatasia ai le tutusa ma le taʻaloga taʻaloga taʻutaʻua mai le 90s. Mai nofoa o loʻo ufiufi i paʻu uliuli ma Alcantara i le lanu lanumoana tutusa e pei o le tino, e ui atu i le tele o faʻaoga i le carbon, i le tele o faʻamatalaga faʻamatalaga faʻasalalau i totonu.

Audi RS4 Avant Nogaro Filifiliga

I lalo o le pulou o le Audi RS4 Avant Nogaro, o loʻo i ai le masini V8 4.2 tutusa o loʻo i ai i le faʻavae autu o le RS4, faʻatasi ai ma le 450 hp i le 8250 rpm ma le 430 Nm i le va o le 4000 rpm ma le 6000 rpm, faʻapea foʻi ma le fitu-saosaoa tutusa. gearbox o pipii lua. O nei mana uma e tuʻuina atu i uili uma e fa e ala i le taʻutaʻua Quattro faʻataʻavale uma-uili faiga, lea e tele nafa ma le taʻavale mai le 0-100 km / h i le na o le 4.7 sekone ma le maualuga maualuga o le 280 km / h. O lo'o tumau pea le fa'aaogaina ile 10.7 lita ile 100 kilomita.

O le Audi RS4 Avant o le a faʻalauiloaina i luga o le maketi mulimuli ane i lenei tausaga Seʻia oʻo i lena taimi, faʻatali mo lona amataga aloaia i le Geneva Motor Show.

Audi RS4 Avant Nogaro: Le

Punavai: WorldCarFans

Faitau atili