Misiona: Taofi le Mazda MX-5 NA i luga o le auala

Anonim

O le Mazda MX-5 o le auala sili ona manuia, ma sili atu i le miliona iunite fa'atau atu i le fa augatupulaga. Ma e tusa lava po o le a le lelei o le faatuatuaina e iloa ai, e iu lava ina tuua e le taimi ona faailoga.

O faʻataʻitaʻiga muamua o le MX-5 - NA generation - ua uma ona 28 tausaga, ae e ui lava i lea, o le toʻatele o latou tagata e mumusu e toe faʻafouina. Latou te mananaʻo e faʻaauau pea ona taʻitaʻia i latou ma i taimi uma.

Na faʻalogo Mazda i ana tagata faʻatau ma faʻalauiloa se polokalame toe faʻaleleia mo le MX-5 NA. Ua uma ona matou vaʻai i polokalame toe faʻaleleia tutusa mai isi tagata gaosi oloa - Jaguar Land Rover, Mercedes-Benz, BMW, e taʻu ai ni nai - ae mo se faʻataʻitaʻiga e taugofie e pei o le Mazda MX-5, e tatau ona muamua.

Misiona: Taofi le Mazda MX-5 NA i luga o le auala 17630_1

Ua vaevaeina le polokalame i ituaiga e lua o auaunaga. O le muamua e tuuto atu i le toefuataiga o le taavale atoa. E ala i le fesiligia o tagata faʻatau mea latou te mananaʻo mai ia latou Mazda MX-5, o le faʻailoga Iapani e faʻamaonia le toe foʻi atu i se setete e latalata i le mea muamua. Ina ia faʻamautinoa le lelei o le tautua, o le a sailia e le faʻailoga taʻavale taʻavale tusi faʻamaonia e TÜV Rheinland Japan Co., Ltd.

O le tautua lona lua o lana polokalame e fa'atatau i le toe gaosia o ulua'i vaega. Faatasi ai ma vaega o loʻo faʻamoemoeina, o le a toe gaosia e Mazda ni pulou, Nardi uili faʻapipiʻi i laupapa ma le kiliva levershift i le mea lava e tasi. E oʻo lava i paʻu o le MX-5 muamua, le Bridgestone SF325 faʻatasi ai ma fua muamua - 185/60 R14 -, o le a toe gaosia.

O le faʻailoga o le a faʻaauau pea ona fesiligia ma faʻalogo i le Mazda MX-5 NA e ona e filifili po o fea isi vaega e tatau ona toe gaosia.

E le o tala lelei uma

O le polokalame toe faʻaleleia e amata i lenei tausaga, ma Mazda ave saʻo le MX-5 mai tagata e ona. O le toe faʻaleleia o ia lava ma le toe gaosia o vaega o le a amata i le 2018. E le masalomia o se tala fiafia lenei mo i latou o loʻo manaʻo e teu a latou MX-5 i luga o le auala mo le tele o tausaga a sau.

E tasi lava le faafitauli. Mo i latou e fiafia, o le polokalame toe faʻaleleia o le a faia faʻapitoa i fale o Mazda i Hiroshima, Iapani. Ma e tusa ai ma vaega, e leai lava se faʻamatalaga o loʻo maua ile auala e mafai ai ona faʻatau.

Faitau atili