Ta'avale uili tua ile Audi?

Anonim

O nisi taimi e tatau ai ona liliu faʻalavelave i avanoa. Lua tausaga talu ona mavae le Dieselgate, o le mea lea o loʻo faia e le Volkswagen Group. O le pili o le a taugata mo le vaega, ma tau ua oʻo atu i le 15 piliona piliona ma faʻamalosia ai se suʻesuʻega i totonu. Mai lenei toe iloiloga i totonu, e ono tula'i mai avanoa fou.

Fa'agasologa e fa'amoemoe e le gata e fa'aitiitia tau fa'agaioiga ae fa'apea fo'i e toe iloilo uma galuega, i le taimi nei ma le lumana'i.

Le iuga ole MLB

Faatasi ai ma le lautele ramifications o lenei toe faʻafouina o le vaega Siamani o loʻo iai foʻi atinaʻe synergies.

E pei ona matou vaʻaia i le atinaʻeina o le MQB - lea e faʻavaeina faʻataʻitaʻiga mai le B i le vaega E, tuʻuina atu Volkswagen, SEAT, Skoda ma Audi - o le tamaoaiga o fua e manaʻomia e faʻamautinoa atili ai le lelei ma le faʻaititia o tau. Mafaufau o le vaega tele o taavale i luga o le paneta, lea e faʻatau atu le tusa ma le 10 miliona taʻavale i le tausaga, o faʻaitiitiga laiti e mafai ona i ai ni aʻafiaga tetele.

E pei o lea, o le iʻuga o le MLB platform (Modularer Längsbaukasten), o le faʻavae o le A4, A5, A6, A7, A8, Q5 ma Q7 o loʻo iai nei, e latalata. Fa'ata'ita'i fa'apitoa mo Audi, lea na fa'atupuina na'o ia, o se fa'auluuluga fa'ata'avalevale pito i luma ma le afi fa'aumi (i le MQB o le afi e fa'afeagai) i luma o le axle pito i luma.

E mafai ai ona sili atu le fetuutuunai i faiga ta'avale uili uma, ae i le isi itu, e aofia ai tau faaopoopo. E manaʻomia ai le atinaʻeina faʻapitoa o vaega e faʻafetaui ai le faʻatulagaina o afi masani i isi faʻataʻitaʻiga i le vaega, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o faʻasalalauga faʻapitoa.

Faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina, lea e faigofie ona oʻo atu i le faitau selau o solofanua, e faʻamaonia ai e mamao ese mai le fofo lelei. O lea la, o le tali atonu o le faʻaaogaina o se isi ituaiga faʻavae.

Audi ma le uili i tua

Ioe, Audi faatoa faʻafeiloaʻi le A8 fou o loʻo faʻapipiʻiina pea i le MLB Evo. Ma e foliga mai o isi augatupulaga o le A6 ma le A7 o le a faʻaauau pea ona faʻaaogaina. E tatau ona tatou faʻatali i se isi faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga (6-7 tausaga) e vaʻai i lenei suiga taua i Audi.

I le vaega Volkswagen o lo'o i ai se tulaga e mafai ona suitulaga. Ua ta'ua o le MSB (Modularer Standardantriebsbaukasten) ma sa fausia e Porsche. O le mea lea e faʻaauupegaina ai le lona lua o augatupulaga o le Porsche Panamera ma o le a faʻaauupegaina foi Bentleys i le lumanaʻi. O lona fausaga fa'avae e fa'atumauina le afi fa'aumi i luma, ae i se tulaga sili atu i tua ma fa'atasi ai ma le uili i tua.

2017 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid - luma

Faʻavaeina e faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga tetele, Audis i le lumanaʻi mai le E-segment (A6) agai i luga o le a faʻavae i luga o lenei tulaga. O lea la, o le fa'asologa o ta'avale uili e lua e tatau ona avea ma ta'avale i tua.

mai quattro i taaloga

I le faaiuga o le tausaga talu ai na vaaia ai le suiga o le igoa mai le quattro GmbH, le lala e nafa ma le atinaʻeina o Audi's S ma RS models, i le Audi Sport GmbH. Speed, Stephan Winkelmann, le faatonu o Audi Sport na faʻaalia le faʻaosofia o le suiga:

Ina ua matou tilotilo i le igoa, na matou filifili e mafai ona faaseseina Quattro. Quattro o le fa-uili ta'avale faiga ma o se tasi lea o mea na sili ai le Audi - ae i lo matou manatu e le o le igoa sa'o mo le kamupani. E mafai ona ou mafaufauina atonu o le a i ai a tatou taʻavale lua-uila poʻo taʻavale tua i le lumanaʻi.

Stephan Winkelmann, Faatonu o Audi Sport GmbH
Ta'avale uili tua ile Audi? 17632_3

O se fa'ailoga lea o le mea e ono o'o mai mo le lumana'i o le fa'ailoga mama? O se Audi S6 po'o le RS6 ma le ta'avale uili tua? I le vaʻavaʻai atu ia latou faʻatauvaʻa, e pei o le BMW ma Mercedes-Benz, ua latou faʻatuputeleina le faʻatupeina i le aofaʻi atoa e sili atu ona taulimaina le faʻateleina o le malosi o solofanua a latou faʻataʻitaʻiga. Matou te le o faʻamoemoe e lafoai e Audi lana quattro system. Ae ui i lea, o le Mercedes-AMG E63 e mafai ai ona e motusia le axle pito i luma, auina atu mea uma e te tuuina atu i le axle tua. O le ala filifilia lea, Audi?

Faitau atili