O le Volkswagen Golf ma le SEAT Leon na tolopo i le 2020. O le a la le mea o loʻo tupu?

Anonim

Na muai fa'atulaga mo le ogatotonu o lenei tausaga, o le tupulaga lona valu o Volkswagen Golf vaʻaia lona tuʻuina atu ma lona faʻalauiloaina na tolopoina i le 2020. I le taimi nei, e foliga mai o faʻafitauli "faʻataʻitaʻiga" na aʻafia ai le Golf fou ua oʻo atu foi i le tupulaga fou o le NOFOA Leon , lea, e tusa ai ma faʻamatalaga uma, o le a naʻo le tausaga a sau.

E tusa ai ma faʻamatalaga aloaia a Volkswagen, o le mafuaʻaga i tua o le tuai o le taunuu mai o le tupulaga lona valu Golf e faigofie: fuafuaga. E tusa ai ma le Juergen Stackman, e nafa ma le faʻatau ma le maketiina mo le faʻailoga, "E sili atu le faʻalauiloaina o le Tapolo fou i le amataga o le tausaga fou (…) E leai se mea e fai ma le gaosiga. O se filifiliga fa'atau".

Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ai le tuai o le tuʻuina atu ma le ulufale atu i le gaosiga o le Golf fou i nisi o tekinolosi o le a tuʻufaʻatasia, aemaise lava e uiga i le maualuga numera o le a tatou vaʻaia i le lona valu o augatupulaga o le. Tapolo, lea na mafua ai ona afaina.

Volkswagen Golf
Faʻatulagaina mo le ogatotonu o lenei tausaga, o le tupulaga fou o le Volkswagen Golf o le a naʻo le faʻaiʻuga o Fepuari 2020.

I lana tautalaga i le Automotive News, na iu ai ina taʻua e Stackman o le tele o faigata o loʻo feagai ma inisinia e fesoʻotaʻi ma le gafatia o le Volkswagen Golf fou e vaʻai i ana polokalame faʻafouina e ala i le ea (OTA, poʻo luga ole ea), o se fofo e mafai ona tatou mauaina. i faʻataʻitaʻiga a Tesla.

O fa'afouga fa'akomepiuta i luga o le ea ua le toe avea ai se ta'avale "se fa'alapotopotoga fa'anatura tapunia", o le tala lea a Stackman, lea e sili atu ona fa'aletonu i osofa'iga faakomepiuta, fa'atupuina le tele o lu'itau i tulaga o le saogalemu ma e o'o lava i fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga.

Ma SEAT Leon, o afea e taunuu ai?

I le amanaia ai o le SEAT Leon o loʻo faʻavaeina e faʻavae i luga o le suiga tutusa o le MQB platform na faʻaaogaina e le Golf fou, o mea uma e faʻaalia ai o le faʻataʻitaʻiga Sipaniolo o le a vaʻaia lona taunuu mai i luga o le maketi tuai. O loʻo faʻamoemoe e taunuʻu i le faaiuga o le 2019, e foliga mai o le lona fa o augatupulaga o le Leon e naʻo le taunuu mai i le 2020.

Fa'asoa i la matou nusipepa

NOFOA Leon
E ui lava e le o iai se faʻamaoniga, ae foliga mai na vaʻaia e le Leon le tuai ona atinaʻe.

I le tautala ai i le Autopista, na fai mai ai se ofisa o le SEAT: "O le taimi e faʻalauiloa ai le augatupulaga fou o faʻataʻitaʻiga ma le MQB platform e ogatasi ma tulafono masani ma le aso e amata ai le gaosiga e leʻi faʻamalamalamaina. O le sini o le gaosiga o faʻataʻitaʻiga fou e amata i le va o le faaiuga o le 2019 ma le amataga o le 2020″.

Faitau atili