Audi RS6 ma RS6 Avant na mamanuina e Theophilus Chin

Anonim

O le Designer Theophilus Chin na faʻamoemoeina le faʻailoga Siamani ma tuʻuina atu lana faʻamatalaga o le isi augatupulaga Audi RS6 ma RS6 Avant.

E pei ona mafai ona e vaʻai i ata, o faʻataʻitaʻiga na musuia e le Audi Prologue - o se manatu na faʻalauiloaina i le 2014 na faʻamoemoe e faʻavaeina mo le mamanu o le lumanaʻi. I luga o le Audi RS6, o le faʻailoga e alu i le lautele lautele pito i luma, lamepa LED laina umi ma faʻaoga fou o le ea.

Ae mo le van version - Audi RS6 Avant - na filifili le tagata mamanu mo se pito maualuga pito i tua ma laina taʻaloga ma toe faʻaleleia momi. O loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a le tele o le Ingolstadt brand o le a faʻaaogaina foliga na fautuaina e le mamanu.

FESOASOANI: Audi Q3 RS faoa Geneva ma le 367 hp

I tulaga o afi, e le o iloa lava po o le a le mea o le a saunia e le Siamani mo faʻataʻitaʻiga fou, ae o le amanaia o le 605 hp o le mana o le faʻatinoga o le Audi RS6 Avant - lea e mafai ai ona amata mai le 0 i le 100km / h i totonu. naʻo 3.7 sekone ma mai le 0 i le 200 km / h i le 12.1 sekone - e mafai ona tatou faʻamoemoeina se afi maualuga.

Tu'u Audi RS6 (2)

Ata: Teofilo Chin

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili