O.CT Tuning Audi RS6: O sina mea itiiti ole Electronic Psychoanalyse

Anonim

O aso nei matou te avatu ia te oe nisi tala fou mai le lalolagi pisi o le faʻalogo, lea o loʻo faʻatautaia le tele o sauniuniga, o se tasi o na mea e sili ona ogaoga.

O le taimi lenei o le Austrian saunia Oberscheider Tuning, pe e pei ona masani ona lauiloa o le O.CT Tuning, e ave le Audi RS6 (C7) tele ma faagaoioia nisi faatinoga "vavega". Fia fia iloa po o le a le mea e ese ai le O.CT Tuning mai isi kamupani i fafo? Afai ioe ona aua le misia, aua o le a matou ave oe e iloa auiliiliga uma o lenei masini ofoofogia.

2013-O-CT-Tuning-Audi-RS6-Static-2-1280x800

Sei o tatou amata i le mea e sili ona taua ma pe o le a le ituaiga o Freudian hypnosis na faʻaogaina e tagata O.CT i lenei RS6 (C7). O le mea moni, o le O.CT Tuning Audi RS6 maua se reprogramming o le ECU, ae aua le manatu ua na o se mataupu o le shuffling tui faafanua e toe tuuina atu, e leai, o le galuega na sili atu nai lo le na o le fesootai le ODBII connector ma "flashar" le ECU. O fa'atonuga fa'aeletonika uma na toe fa'afo'iina ina ia amana'ia uiga fa'ainisinia o le 4-lita twin-turbo V8.

I tulaga o tupe maua, ua uma ona e iloa… aua o le mana o le O.CT Tuning e le sili atu! Tuuina atu le 560 horsepower mo le 700Nm o torque e sau faʻatasi ma le RS6, e le mafai ona e fai mai e leai se maso. Ae mo lenei O.CT Tuning Audi RS6, na siitia le mana i se 670 horsepower ofoofogia, faʻatasi ma le 880Nm o torque, lea ua sauni e faʻasalaina soʻo se seti o paʻu e luʻitauina ai i latou.

2013-O-CT-Tuning-Audi-RS6-Static-1-1280x800

Mo le 2014, o lenei O.CT Tuning Audi RS6 o le a avea ma se filifiliga o se Vaega 2 "Kit" lea e faaopoopo ai le taʻaloga taʻaloga, ma le faʻamoemoe e maua ai le isi 10 horsepower, o lona uiga, siitia le mana i le 680 horsepower ma le maualuga tutusa torque. tau. , o le 880Nm.

E tusa ai ma le faatinoga, o le uluai ua uma ona faaaloalogia, e oo lava i totonu o le vaega supercar, ae faatasi ai ma le paʻi o le tagata sauniuni Austrian, lenei O.CT Tuning Audi RS6, ulu atu i se tulaga o loo i ai le tulaga o se taavale tulaga ese, ma se faatinoga lofituina o loo maua. i le aiga atoa e aunoa ma se fetuunaiga. O se faailoga o lena mea, o le 3.4 sekone na faʻaalu e faʻamaeʻa ai le amataga mai le 0 i le 100km / h, faʻatusatusa i le 3.9s muamua.

2013-O-CT-Tuning-Audi-RS6-Static-5-1280x800

O le mea fa'aeletoroni fa'atapula'a mo le saoasaoa maualuga 250km/h ua tatala, ma o le saoasaoa maualuga ua fa'atulaga nei ile 305km/h. Ae e tusa ai ma le O.CT e mafai ona tatala le O.CT Tuning Audi RS6, mo le 320km / h pe sili atu, e ala i le faʻaaogaina o paʻu eseese mo le aʻafiaga talafeagai ma le faʻasologa o le saoasaoa faʻasologa. Ae paga lea ma o se taunuuga o fuafuaga tau maketi a le kamupani, o tau o lenei suiga e leʻi faʻaalia mo le O.CT Tuning Audi RS6, ae aua le faʻamoemoeina tau i lalo ole 900 €.

I le avea ai o se kamupani faʻalogo, O.CT o loʻo taʻitaʻia e tulaga maualuga maualuga ma o ana oloa uma o loʻo faʻataʻitaʻiina i suʻesuʻega vaivai uma i totonu o fale suʻesuʻe, lea o loʻo i ai a latou mea fou faʻaeletoroni faʻatasi ai ma le mauaina o faʻamatalaga, ma i le auala poto masani, lea e tusa ai ma le sauniuni, latou te faʻatagaina i matou e faʻasalalau le fiafia sili i tua o le uili i se tulaga mama ma se amio faʻamalosi miti, e aunoa ma le faʻaitiitia o le faʻatuatuaina o la matou masini. O faʻamaoniga o lenei mea o le 2 tausaga poʻo le 120,000 kilomita le faʻamaonia o loʻo tausia e le tagata sauniuni ma le faʻailoga. Mo le O.CT Tuning Audi RS6 chip, e fa'amaonia e le tagata sauniuni se saisai e 5 tausaga.

2013-O-CT-Tuning-Audi-RS6-Static-4-1280x800

O se fuafuaga manaia e folafola mai e siitia le faatinoga o le RS6 (C7), i tulaga faatinoga ua iloa mai nisi supercars e faaluaina le tau, manino mo i latou e le mananao pe le mafai ona fiu e ave o latou aiga i tua, ae i taimi uma i tulaga maoae. o le adrenaline faifaipea. O se tulaga manuia o suʻesuʻega faʻaeletonika i le lalolagi o faʻalogo ma e folafola atu e faʻaosoina ai le tele o faʻatonu, e mafai foi ona avea ma ulu o aiga, valea.

2013-O-CT-Tuning-Audi-RS6-Static-6-1280x800

Faitau atili