Audi RS6 fa'atasi ma pa'u Nokian ua toe fa'amauina le saoasaoa o le aisa: 335.7 km/h

Anonim

Ole ituaiga pa'u Finnish Nokian e lauiloa mo le lelei o ana pa'u taumalulu. O le taimi lona lua lea na talepe ai e le Audi RS6 "seevae" ma paʻu Nokian le faamaumauga o le saoasaoa o le aisa.

O le tala fa'asolopito o lo'o toe fa'apea fo'i ma le faigapa'aga ta'uta'ua i le va o Audi ma le fa'ailoga pa'u Nokian. I le faʻaaogaina o se tasi o saloons sili ona vave, o le Audi RS6 ma lana taʻavale taʻutaʻua taʻutaʻua Janne Laitinen, Nokian e mafai ona fai mai o ana paʻu e sili ona vave i luga o le aisa - 335,713 km / h, faasaga i le 330,610 km / h na ausia i le 2011 e tutusa lava. fa'ailoga fa'atasi. O le faamaumauga e tatau ona vave alu i Guinness, e sui ai le muamua. Matou te manatua o le Audi RS6, i le 2011, na talepeina se faamaumauga na faia i le vaiaso na muamua atu, e le Bentley Continental Supersports Convertible, o le 330,695 km / h.

Audi RS6 nokian record_2

O lenei faamaumauga na malepelepe i le taimi na talanoaina ai le taua o paʻu taumalulu ma le popolega e faʻailoa ai tagata o loʻo nonofo i atunuʻu malulu i le manaʻoga e sui paʻu ina ia saunia ai a latou taavale mo le maualalo o le vevela ma faʻatupuina aisa. . Tumau i le vitio:

Audi RS6 fa'atasi ma pa'u Nokian ua toe fa'amauina le saoasaoa o le aisa: 335.7 km/h 17713_2

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili