Ua i'u ina "oti ma tanumia" Saab

Anonim

Afai ei ai ni masalosaloga e uiga i le lumanaʻi o le Swedish brand, ua faʻafefe nei i se faʻamatalaga e uiga i galuega a le NEVS o loʻo lumanaʻi.

E aloa'ia: National Electric Vehicle Sweden (NEVS) ua fa'ailoa mai o le a le toe fa'aogaina le Saab i luga o ana ta'avale. "O le faʻaaloalo faamaoni mo lo tatou talafaasolopito tatou te faʻamoemoe e faʻaalia oi tatou lava", o le faʻaaliga lea a Mattias Bergman, Peresitene o le kamupani Suetena. NEVS, lea na mauaina le Saab Automobile AB i le 2012, o loʻo taulaʻi nei i luga o auaunaga tau feʻaveaʻi gafataulimaina ma le atinaʻeina o taʻavale eletise, faʻatasi ma tulaga o loʻo i ai nei i le pisinisi tau taavale. O le mea lea, o le igoa "NEVS" o le a avea ma faʻailoga o taavale a le vaega i le lumanaʻi. O le fuafuaga o le faʻaaogaina lea o le 9-3 platform - Saab 9-3 Aero, manatua? - ia atiaʻe le faʻataʻitaʻiga eletise muamua, lea e faʻamoemoe e amata le gaosiga i le tausaga a sau.

E LE'I MISIA: Manatua le igoa lenei: SOFC (Solide Oxyde Fuel-Cell)

Ua lauiloa ma lauiloa ona o le ese'esega o le va'ai i ta'avale, ua fa'aputuina e Saab i le tele o tausaga se 'au fa'amaoni o tagata mulimuli. I le 1989, o le Swedish brand na maua e General Motors, ae o le feagai ai ma le faʻafitauli o le tamaoaiga o le lalolagi ua uma ona i ai i le 21st seneturi, na iu lava ina mago Saab, e ui lava sa i ai le tele o taumafaiga toe faʻaleleia i tausaga talu ai nei. O ai na te iloa pe o le a le toe foʻi mai Saab i se taimi lata mai e avea o se ituaiga o taʻavale taʻavale eletise eletise… Seia oʻo i lena taimi, e mafai ona e manatua le taimi ua tuanaʻi a Saab e ala i se pepa (i le gagana Sipaniolo) e uiga i le talafaasolopito o le ituaiga:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili