O le TT Centenário o se ti'eti'ega i fafo, ae i totonu o le tulafono!

Anonim

O faamasino, loia, loia ma tagata faigaluega o le Faamasinoga o Talosaga a Coimbra, lea o le tausaga lenei e faailoga ai lona selau tausaga, o le a i ai se malaga faapitoa i le itulagi tutotonu. O le TT Centenary Court of Appeal of Coimbra e faia i le aso 26 o Me.

I le avea ai o se vaega o le faamanatuina o le tausaga, o lena pulega malo, i le galulue faatasi ai ma le Clube Escape Livre, na te faatulagaina le TT Centenary Court of Appeal a Coimbra, i le aso. Me 26th.

O le TT Centenário Court of Relation of Coimbra o se tafaoga tafaoga ma tafaoga tafaoga ma se autu patino: e ala i le 4 × 4 ma le 4 × 4 SUV o tagata auai, ua fuafuaina se mea na tupu e faʻataʻitaʻia ai le suʻesuʻeina o le talafaasolopito o Infante D. Pedro, 1st Duke o Coimbra, e nafa ma le tuufaatasia ma le faʻatulagaina o tulafono uma o loʻo faʻamalosia ma na mafua ai le Afonsinas Ordinances, i le 1446, le uluai tulafono faʻavae o tulafono a le atunuʻu.

TT Centenary

O ala i totonu o le itulagi tutotonu o le tulaga lea mo lenei faʻalavelave uma.

O le mea lea, i luga o se taamilosaga e le o tuulafoaiina ai le tulafono ma le faʻatonuga, o le malamalama ma le fiafia, faʻafanua ma gastronomy e faʻaopoopoina, femalagaaʻi i le vaega o le pulega a le Relation of Coimbra e suʻe nisi nofoaga na faʻailogaina ai le olaga o le pepe. O le malaga e taulai atu i le "fanua o le Duchy of Coimbra" ma amata i le aai o tamaiti aoga.

I le polokalame a le TT Centenary Court of Relation of Coimbra o asiasiga i le Ekalesia o le Maota o S. Marcos / Panteão dos Silvas, o se asiasiga taiala i le Convento dos Anjos ma Castelo de Montemor, o le aoauli i Figueira da Foz, o se taofi. i le Miradouro da Bandeira ma i tafatafa o faʻatagata o Infante D. Pedro ma D. António Luís de Menezes, faʻaopoopo i le tapunia ma se taumafataga fiafia i Adega de Cantanhede.

TT Centenary

O le a le misi le tafaoga ile aso 26 o Me.

I luga o le ala, o tagata auai o loʻo faʻatasi ma le tusitala ma le polofesa o Pinheiro Marques, o loʻo faʻaopoopoina faʻamatalaga manaia e uiga i nofoaga eseese.

I le faamanatuina o le centenary o le Relation of Coimbra lea na matou amataina, na matou taumafai ai e faʻavae se faʻavae e faʻailogaina ai i matou, o le a le mea matou te i ai ma le mea matou te mananao e avea ai. E iai le tatou tala fa'asolopito, tatou manatua ma va'ai i le lumana'i i totonu. O le a matou faʻamanatuina se fesoʻotaʻiga malosi tele ma le itulagi faʻamasino, ma Coimbra ma faʻalapotopotoga o loʻo fausia ai le teritori. O le a matou taumafai e faimalaga i lenei teritori, i auala faʻale-aganuʻu poʻo le faʻavasegaina o sauniga o lenei faamasinoga ma o le a matou faʻalauteleina le mafaufau i le natura ma le faʻasinomaga teritori o le pulega a le Relation of Coimbra.

Luís Azevedo Mendes, Peresetene o le Fegalegaleaiga a Coimbra

O le fonotaga a tagata tomai faʻaloia e tumu i faʻataʻitaʻiga taʻavale i fafo, gastronomy ma laufanua matagofie!

O lea fa'amoemoe e fa'atapula'aina i le 30 ta'avale 4x4 ma le SUV 4x4 ma o lo'o tatala le lesitala ile Clube Escape Livre, ile imeli ile [email protected] po'o le telefoni ile 271 205 285 po'o le 967 899 449. resitalaina e ala i le Court of Appeal. . Fa'afeso'ota'i: Sandra Ramos ([email protected] po'o le 239 852 951).

Faitau atili