E le o se CUPRA Leon pe a uma. O le a le mea o lo'o natia e le fa'ata'ita'iga fou a le CUPRA?

Anonim

(Fa'amatalaga fa'afouina Aukuso 22 ma ata fou ma fa'amatalaga)

Ina ua maeʻa le vaiaso talu ai na matou faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga na matou manatu o se muaʻi vaʻaia o le Leone e sosoo ai, ua faʻaalia nei e le CUPRA se faʻataʻitaʻiga lona lua e ave ai i matou i se isi itu. fou lenei CUPRA manatu e le o le lumanai CUPRA Leon, ae o se mea e ese.

E le o taʻua lava ae ua faʻatulagaina mo le faʻaaliga i le Frankfurt Motor Show, o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamoemoeina se isi faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi mai le laʻititi laʻititi i le Volkswagen Group, ina ua uma ona feiloai i le Formentor i Geneva.

Ae ui i lea, e le pei o le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i Geneva, o le a le toe faʻaogaina se masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faatasi ai ma lenei manatu fou CUPRA faʻapea o ia o se 100% taʻavale eletise ma faʻamoemoeina le faʻataʻitaʻiga muamua o le auala eletise - i totonu o le taamilosaga ua uma ona faia. iloa le e-Racer.

O le eletise e iai ona itu lelei

E ui lava e naʻo le lua teaser na matou maua, e mafai ona faʻamaonia o le manatu o le CUPRA o loʻo faʻamoemoeina se taʻaloga taʻaloga, ma, e tusa ai ma le faʻailoga, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatusalia "le fusi o le ata o se faʻailoga e fa-faitotoa ma le faʻamalosia o le se SUV ma le matagofie o se taʻaloga taʻaloga".

Fa'asoa i la matou Youtube channel

I le teaser na faʻaalia e le CUPRA, o le logo faʻamalamalamaina ma le faʻamalamalamaga o loʻo sopoia le pito i tua atoa o le faʻataʻitaʻiga o loʻo tu i fafo (o se fofo ua uma ona faʻaogaina i le Formentor). E tusa ai ma le CUPRA, o le mea moni o le faʻataʻitaʻiga o le 100% eletise (ma o le mea lea e le manaʻomia ai se paipa faʻafefe) faʻatagaina le faʻailoga e ofoina atu i ai se faʻasalalauga pito i tua atoatoa.

Se vaaiga i totonu

Ina ua uma ona vaʻavaʻai i le lua teaser lea na mafai ai ona maua se manatu pe o le a le pito i fafo o le manatu o le CUPRA, ua mafai nei ona matou maua le vaaiga muamua o totonu o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamoemoeina le muamua 100% auala eletise. fa'ata'ita'iga mai CUPRA.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ioe, e le mafai ona vaʻai tele, ae fai mai le CUPRA o totonu o le a faʻataʻitaʻiina avetaʻavale, e faʻaalia ai lanu eseese ma mea e pei o le carbon structure. Mai le mea na mafai ona tatou vaʻaia i le teaser, o le mea e tu mai ai o se siosiomaga faʻatekonolosi.

CUPRA Manatu
Mo le taimi nei, na o le pau lea o le mea na faʻaalia e le CUPRA mai totonu o lana faʻataʻitaʻiga fou.

Faʻatasi ai ma le faʻaaliga na faʻatulagaina mo Setema 2 ma le faʻaaliga muamua faʻaalia mo le Frankfurt Motor Show, ua oʻo nei i le taimi e faʻatali ai le CUPRA e faʻaalia le atoaga o lana faʻataʻitaʻiga fou ma, ioe, o lona igoa.

Faitau atili