Jaguar: Misiona C-X75 faʻaumatia

Anonim

O se pakete vai malulu mo i latou uma o loʻo faʻatali e vaʻai i le Jaguar C-X75 o loʻo ulufale mai i le gaosiga - o le a avea lea ma taʻavale fou a Peretania.

Ina ua mavae le lua tausaga o mapuea mo le C-X75, na filifili Jaguar e auina mai ia i matou "le leaga" ma faalēaogāina le faʻalauiloaina o se tasi o taʻavale sili ona leaga o taimi talu ai nei. E le faigofie le fatuina o se faʻataʻitaʻiga faʻatatau i lenei faʻataʻitaʻiga, aemaise lava pe a tatou ofoina atu se tetee i le faʻaleleia masani o mea.

O le vaʻavaʻai i lenei manatu faʻapitoa e toetoe lava pei o le faʻamoemoeina o le lumanaʻi o taavale 50 tausaga mai le taimi nei, ma o lea e tatau ai ona tatou vaʻavaʻai i le C-X75 o se taʻavale o le lumanaʻi ae le o se taʻavale masani. Na'o le taimi lena, o le a mafai ai ona tatou fiafia i lenei foafoaga mataʻutia e Jaguar (o le mea sili, o le mea lena na tupu ia te aʻu ... e tau, ae o le mea lena).

Jaguar-C-X75

O le mea e leaga ai, o le "fa'alavelave" sili ona 'ino'ino e nafa ma le toe fa'afo'i atu o lenei galuega fa'atauva'a i le atigi pusa. Jaguar Hallmark, talanoa i le Autocar, fai mai "o le ituaiga na lagona e mafai ona galue le taavale, ae o le vaavaai atu i le lalolagi austerity faiga o loo faia i le taimi nei, e foliga mai o se taimi sese e faalauiloa ai se tasi. supercar i le va o le 990 afe ma le 1.3 miliona. euro.“.

Ma o le ala lena na mate ai le Jaguar e fa-sili atu i le lumanaʻi ma afi eletise e lua e aunoa ma le manaʻo e vaʻai i le susulu o le la ...

Jaguar-C-X75

Ae (o loʻo i ai i taimi uma se ae ...) o loʻo i ai pea le faʻamoemoe mo le tele o milionea. O faʻataʻitaʻiga e lima o loʻo i ai nei o le C-X75 o le a naʻo le gaosia ma le tolu o latou o le a faʻatau atu i le faʻatautuʻi, o le isi lua o le a faʻaaogaina e le faʻailoga i faʻataʻitaʻiga ma faʻaalia i lona falemataaga. O le a faʻaaogaina foi e Jaguar le atinaʻeina o tekonolosi na faia i le C-X75 e faʻaoga i faʻataʻitaʻiga Jaguar i le lumanaʻi, e pei o le hybrid version o le XJ.

Jaguar-C-X75
Jaguar-C-X75
Jaguar-C-X75
Jaguar-C-X75

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili