Le muamua Bugatti Divo ua sauni e momoli

Anonim

Hardcore version of Chiron, le Bugatti Divo ua va'aia nei le fa'aumaina o fa'agasologa o fa'ata'ita'iga ma fa'amaoniga ma fa'asolo atu i tagata e ona.

E matua fa'amanino - o se mea e fa'amaonia e ala i le va'ava'ai i iunite o lo'o aga'i atu mo le tu'uina atu - o le Divo o lo'o fa'atusalia, "se vaitau fou i Bugatti - o le vaitau o fa'aa'oa'oga fa'aonaponei."

Faatasi ai ma le gaosiga faʻatapulaʻa i na o le 40 iunite, kopi taʻitasi o le Bugatti Divo tau a itiiti ifo lima miliona euros.

Bugatti Divo
O le Bugatti Divo muamua e tolu na gaosia, ua sauni e tu'uina atu ia latou tagata fou.

Le Bugatti Divo

O se ituaiga o Porsche 911 GT3 RS mai le Bugatti Chiron, o le Divo na fanau mai ma se sini: "ia sili atu le taʻaloga ma le agile i tulimanu, ae aunoa ma le ositaulagaina o le mafanafana".

Fa'asoa i la matou nusipepa

I lenei auala, na maua ai e le Bugatti faʻataʻitaʻiga faʻalelei i itu uma, mai le taʻavale i le aerodynamics, e ui atu i le "meaʻai" taua i taimi uma (na leiloa le 35 kilokalama faʻatusatusa i le Chiron).

Bugatti Divo

I le aerodynamic field, e mafai e le Divo ona gaosia le 90 kilokalama sili atu le malosi nai lo le Chiron, faʻafetai i le mamanu o se afifi fou aerodynamic - i le 380 km / h e oʻo atu i le 456 kg.

Faatasi ai ma le Divo na matou fatuina ai se galuega sili ona faʻaogaina taʻavale.

Stephan Winkelmann, Pule Sili o Bugatti

Na mafai foʻi ona tatalia faʻavavega faʻasolosolo e oʻo atu i le 1.6 g ma maua ai se apaʻau malosi fou, 23% tele, lea e galue foi o se taofi aerodynamic; se diffuser pito i tua ua toe mamanuina; se fa'aoga fou o le ea o le taualuga ma isi vaifofo aerodynamic ua fuafuaina e fa'aleleia atili ai le malulu.

Bugatti Divo

Mulimuli ane, i le mataupu faʻainisinia o le Bugatti Divo faʻaauau pea ona faʻaogaina le W16 8.0 lita ma le 1500 hp o le mana.

O le mea e malie ai, o lona saoasaoa maualuga e "naʻo" 380 km / h faʻatusatusa i le 420 km / h o le Chiron. O mea uma e mafua ona o le taulaʻi atu i le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le maualuga maualuga o le faʻamalosi.

Faitau atili