Alpine A110. E sili atu le malosi o le lomiga e mafai ona i ai le faailoga AMG

Anonim

O le Alpine A110 o loʻo faʻatupuina faʻamoemoega tetele. O loʻo tatou mamao lava mai lona taunuu mai i luga o le maketi - e tupu i le amataga o le tausaga a sau - ae o loʻo faʻatalanoaina le lumanaʻi o le faʻataʻitaʻiga.

Faatasi ai ma isi tala, o loʻo i ai le tala o se faʻaliliuga faʻaliliu ma se A110 sili atu le malosi. O lenei tala mulimuli o le mafuaaga lea o lo tatou gauai atu.

2017 Alpine A110 i Sineva

E pei ona tatou iloa, o le A110 ua faʻapipiʻiina i se afi fou 1.8 lita turbo ma 252 hp. O nei aso e foliga mai ua le toe fa'aofo ai se tasi - o ta'avale ta'avale ta'avale ta'avale i luma e 300 hp pe sili atu fo'i ua masani ai. Ae o le Farani taʻaloga taʻavale e faaipoipo i lenei mana "tauleleia" ma se mamafa maualalo. Na'o le 1080 kilokalama (i le tulaga o meafaigaluega fa'avae) o le a le mamafa o le A110, 255 kilokalama e itiiti ifo nai lo le Porsche 718 Cayman i fa'atusatusaga.

E ui i le i ai o le 50 hp itiiti ifo nai lo le Porsche, o le maualalo o le mamafa e tutusa ai le lua tauva, ma mafai ai e le Alpine ona tauva i le Stuttgart model. O le mea moni, i le 0-100 km / h le laʻititi A110 e sili atu ona latalata i tau o le 718 Cayman S ma le 350 hp. Ae mo ta'aloga fiafia, sili atu le mana e fa'afeiloa'i i taimi uma.

E ono feso'ota'i i le va o Alpine ma AMG

O le tala o le faʻalauiloaina o se A110 sili atu ona malosi ua uma ona faʻamoemoeina. Ae o lenei tala na o mai faatasi ma ni tusi faataulaitu e tolu: AMG. Fa'alavelave le talafeagai? Pe lava.

E taua le manatua o se faiga faapaaga ua i ai i le va o le Renault-Nissan Alliance ma Daimler AG (lea e aofia ai Mercedes-Benz ma AMG). O lenei faiga faapaaga ua uma ona faʻatagaina le atinaʻeina o le tele o oloa e pei ole Smart Fortwo/Renault Twingo ma le tele o taavale faʻatau. Ae o le faiga faapaaga e leʻi muta ai iina: e le mafai ona galo ia i matou le fefaʻasoaaʻi o afi ma e oʻo lava i le faʻasoaina o faiga gaosiga (pulea lelei i laina faʻapotopotoga) i le va o ituaiga e lua.

O le Auto Moto na sau ma le avanoa e auai ai le AMG. E tusa ai ma le faʻasalalauga Falani, o le afi 1.8 o le A110 e mafai ona vaʻaia lona malosi i le 325 hp, faʻafetai i auaunaga a le fale o Affalterbach. Numera e mafai ona siitia pe sili atu i le tulaga o le faatinoga o le A110 pe a faatusatusa i le 718 Cayman S.

Ma e iai le tomai o le Renault Sport e fai ai?

E pei ona taʻua, mo le taimi nei, o lenei Alpine / AMG soʻotaga ua naʻo se tala. E le gata i lea, e leai se tasi e masalosalo i le savoir-faire o Renault Sport ma Alpine.

O lenei afi fou 1.8 o le Alpine A110 o le a avea foi ma afi o le Renault Mégane RS i le lumanaʻi. Ma o le vaʻavaʻai i le tauvaga o le lumanaʻi vevela, 300 horsepower e foliga mai o le fua maualalo lea e talanoaina ai le maualuga o le vaega - matou te faʻamoemoe e le itiiti ifo nai lo le Mégane RS.

2017 Alpine A110 i Sineva

O le mea lea, o le afi 1.8 e tatau ona maua mai ia le itiiti ifo ma le lima taseni horsepower e ausia ai lenei taunuuga. Misiona lelei atoatoa i le aapa atu o le Renault Sport. O le ulufale atu o le AMG i le faʻatusatusaga e foliga mai, o le mea lea, e le talafeagai. E ui lava o le AMG e le o se mea ese i le mamanu, fausiaina ma le tuʻuina atu o afi i isi ituaiga, e ese lava.

I le faaopoopo atu i le Mercedes-AMG, o le faailoga foi e nafa ma afi Pagani ma o le a le pine ae amata ona tuʻuina atu afi i Aston Martin - afai tatou te toe foʻi i tua teisi, e mafai ona tatou aofia ai Mitsubishi i le lisi. E te le talitonu? Siaki i ai iinei.

FESOASOANI: O se SUV. Alpine foi oe?

AMG lava ia ua uma ona i ai se afi turbo 2.0 lita ma le 381 hp i lana faila, lea e faʻaogaina ai le A 45. Aisea e le faʻaogaina ai lenei iunite e tuʻu i tua o le A110? E na'o a matou fesili e uiga i le afifiina po'o le le fetaui ma le tu'uina atu o le A110 ina ia le mafai ai lenei filifiliga.

2015 Mercedes-AMG A 45 afi

E le faapea matou te faitio e uiga i le auai o AMG - o le afi A110 o le a mautinoa lava i lima lelei. Ae ose tala e le taumate.

E le gata i lea, o le Alpine A110 o se taavale taʻaloga Farani. O se mea ua fa'ailoaina fa'afia e i latou e nafa. O le fa'aaofia ai la o le kamupani Siamani ta'uta'ua i le fa'atusa e fa'afefe ai i matou. Ole aso maualuga mo le taunuu mai o le A110 sili ona malosi ole 2019.

Faitau atili