Skoda Citigo fou i lona ala i Sineva

Anonim

E pei ona matou faasilasilaina ananafi, o Jozef Kabaň o le a le toe nafa ma le Skoda i fafo o le mamanu e fai ai le matafaioi o le faatonu o le mamanu i le BMW. Ae aʻo leʻi amataina lenei galuega fou, o le Slovakian designer - o ia na nafa ma le mamanu o le Kodiaq ma Octavia - na toe tuʻua lona faʻailoga, o le taimi lea i luga o le taulaga laʻititi Skoda Citigo.

Skoda Citigo fou i lona ala i Sineva 17796_1

O mea fou autu o lenei fa'alelei fa'alelei o lo'o fa'atatau ile pito i luma, lea na maua ai se fa'alava fou, fa'aoga ea ma se pona fa'alelei. E le gata i lea, o le Citigo fou ua avanoa nei ma moli ulu ma moli o le ao, toe faʻafouina uili 15-inisi ma le Kiwi fou le tino lanu meamata.

Vaai foi: Skoda. O fea na sau ai le fa'aupuga "Simply Clever"?

I totonu, pei o le Octavia fou, o le a mafai ona tatou faʻamoemoe i se faamalu i lalo o le nofoa pasese pito i luma - ae o se isi fofo Simply Clever. O le uili paʻu paʻu, moli ma le timu sensors ma le faʻaogaina otometi faiga tau faʻamaeʻaina le lisi o mea fou.

O le tele o afi o loʻo faia i le 1.0 MPI tolu-silinder afi. I le 60 hp version, o le Citigo e faʻavave mai le 0-100 km / h i le 14.4 sekone, ae i le 75 hp version o lenei faʻamalositino e faia i le 13.5 sekone. I fa'aliliuga e lua o fa'atauga fa'asalalau e 4.1l/100 km.

Ole Skoda Citigo fou ole a iai ile Geneva Motor Show, fa'atasi ma le fou Octavia RS 245, Yeti ma Kodiaq, ile Scout ma Sportsline versions.

Skoda Citigo fou i lona ala i Sineva 17796_2

Faitau atili