Irmscher e 3 "Black Phantom". Opel Zafira Life i suti tuuga

Anonim

Mo le tele o tausaga, o le taʻaloga o le Opel Zafira na alu i le igoa "OPC". I le taimi nei, i le oʻo mai o le Zafira Life, e le o toe moni lenei mea ma o le mea lea na paʻu ai ia Irmscher, o se taʻutaʻua taʻutaʻua e faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga Opel, e fatuina lenei suiga. O le taunuuga o le Irmscher e 3 "Black Phantom".

O le matagofie o suiga ua iloagofie, faatasi ai ma le Zafira Life ua maua faʻamaʻi uliuli, se talieleele pito i luma fou, sakete pito ma e oʻo lava i se mea faʻaleaga pito i tua. O faʻaopoopoga uma na, e tusa ai ma le Irmscher, na faʻataʻitaʻiina i totonu o le matagi e faʻamautinoa ai le lelei o le aerodynamic ae le naʻo le "faʻafefe" le foliga.

I le faaopoopo atu i nei mea faaopoopo, e tele foi a matou uili 20". O le faʻamalieina o foliga taʻaloga o le Irmscher o le 3 "Black Phantom" o se faʻamautu faʻamalolo.

Irmscher e 3 Black Phantom

E aumaia foi e le inisinia tala fou

I totonu, na taulaʻi atu i tomai femalagaaʻi a Opel Zafira Life, faatasi ai ma le Irmscher is3 "Black Phantom" na mauaina se faasologa o faʻaopoopoga e toetoe lava a avea ma "fale i luga o uili".

Irmscher e 3 Black Phantom

Ma le mea mulimuli, e tusa ai ma le inisinia, fai mai Irmscher o lona fou fou e 200 hp ma 450 Nm, o fuainumera e faʻaaloalogia pe a tatou manatu o le Opel Zafira Life o loʻo i ai nei o le "masaga tuafafine" o Opel Vivaro, o se faʻataʻitaʻiga ... pisinisi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fa'atapula'a i na'o le 100 iunite, o le tau o le Irmscher e 3 "Black Phantom" e tumau pea le mate a se tasi.

Faitau atili