O le Renault Clio fou 2013/2014 na maua i su'ega

Anonim

E le o le taimi muamua lea na maua ai le Renault Clio fou i suʻega, sili atu, o le taimi lona lua lea e mafai ai e se tasi ona puʻeina le nafa o le Farani faʻailoga ma maua ai ni ata.

O le a fa'aalia le fa'aaliga fou o le Clio i le Fa'aaliga o Ta'avale a Paris i lenei tausaga, o lona uiga e na'o le fa masina e fa'amae'a uma ai galuega tau atina'e o lo'o totoe.

O le Renault Clio fou 2013/2014 na maua i su'ega 17818_1

O le faʻataʻitaʻiga tatou te vaʻaia i faʻamalama o loʻo i ai se fausaga ma sitaili e tutusa lelei ma le faʻataʻitaʻiga na pikiina muamua, lea e malamalama. E manatua o le uluai prototype na vaaia i le amataga o lenei tausaga. Ae ui i lea, o loʻo i ai se eseesega laʻititi i puipui o faitotoʻa, o le pito i luma ma le pito i tua e foliga mai na "samala" aʻo malolo i totonu o le fale faigaluega ... O loʻo tumau pea le vaʻaia pe na faʻamoemoeina lenei suiga laitiiti pe na faʻatoa faia. e faasese ai e sili ona fia iloa .

E tusa ai ma powertrains, o le 0.9-lita tolu-silinder ma le 90 hp ma se 1.2-lita fou ma le 112 hp o loʻo faʻamoemoeina. O le isi tala o le fatuina o le Renault Clio Sport, ae itiiti pe leai se mea e iloa e uiga i ai ...

O le tamaloa e nafa ma le mamanu atoa o le Clio fou o Laurens van den Acker, sa avea muamua ma Mazda design. O lea e tumau pea mo i tatou le iloa pe aoga le mauaina o lenei mamanu e Renault ...

O le Renault Clio fou 2013/2014 na maua i su'ega 17818_2

O le Renault Clio fou 2013/2014 na maua i su'ega 17818_3

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili