O le Volvo XC-90 fou ua amata ona foliga mai...

Anonim

A maeʻa se galuega umi ma le manuia e lata i le sefulu tausaga, o le Volvo XC-90 SUV o le a iu lava ina fetaui ma se sui.

Ina ua mavae ni nai masina talu ai, na sii aʻe e Volvo le veli i luga o le Volvo XC-90 fou, o lea ua amata ona aliali mai faʻamatalaga faʻapitoa muamua. E tusa ai ma faʻamatalaga i le Swedish brand, o le "ulu o le aiga" o le acronym "XC" o le a amataina le tulaga fou Scalable Plataform Architecture (SPA) - o se ituaiga MQB platform, ma se filosofia e tutusa ma lea e maua i le Volkswagen. vaega - ma e mafai ona tatou maua tupulaga i le lumanaʻi o le S80, S60 ma isi mea faʻatupu Volvo.

O le fa'afiafiaina o le fausaga fou o le isi muamua, o se afi fa'ato'a fa'aigoaina o le VEA: Volvo Enviromental Arquitecture. O se poloka e folafola ai le maualalo o le taumafaina ma le faʻatinoga e ogatasi ma le tulaga faʻapitoa e ausia e le Swedish brand. O faʻailoga uma o Volvo o loʻo i luga o le ala saʻo, ma o loʻo i ai se tautinoga mamafa a le Saina o Geely - o le umiaina e ona le faʻailoga - e faʻatupulaia ma manuia. O se mea e le'i ausia e le Ford "malosi uma".

Faitau atili