Audi quattro Offroad Experience i luga o fanua laugatasi Alentejo

Anonim

I totonu o se taʻavale faʻapitoa na faia i Audi tagata faʻatau, na matou o atu i le taulaga o Beja e faʻataʻitaʻi le tomai i fafo o le auala o le quattro system, i le Audi quattro Offroad Experience muamua o le 2015. Faʻatali mai ia i matou, faʻaopoopo i le faʻafeiloaʻiga mafanafana mai le tagata mai le itulagi Alentejo, sa i ai le gastronomy lelei, o le manava-ave laufanua ma, ioe, o le luʻitau auala palapala lea e ofoina atu e le Alentejo.

O nei auala, lea pe a maeʻa se taumafanafana matutu (e pei ona masani ai i le itulagi) faʻataʻitaʻiina le tetee e le gata o tagata auai ae o taavale latou lava i le suʻega.

Audi quattro Offroad Experience i luga o fanua laugatasi Alentejo 17838_1

Tele le pefu (o nisi palapala), tele ma'a ma o le mea moni...tele malie! I se eseesega faifaipea i le va o le maaa o le laufanua ma le uiga faauo ma le agalelei lea e masani ona talileleia ai i matou i soo se nofoaga. O nai fa'amatalaga laiti nei na matou fa'amaonia ai le ta'uleleia o le Alentejo mo le fa'afouina ma le paleni o i latou e asiasi i ai.

“Faatasi ai ma lo matou manava (tele tele…) ua faamaonia i mea taumafa faaitulagi ma ipu, i le aoauli sa matou asiasi atu ai i le fale gaosimea lea e fai ai le “gini sili ona lelei i le lalolagi”

Faatasi ai ma nei meaʻai, ou te faamatilatila le taofi i le Convento do Espinheiro, i Évora. Ulufale i le va o pu ma laufanua o loʻo talosagaina mo le faʻasoa i luga o ala o faasalalauga lautele, o lo matou manava na faʻailoaina i matou i le latalata i le aoauli. O Convento do Espinheiro na faamaonia le avea ma nofoaga sili ona lelei. O le mea sili ona leaga o le amataga ... e le ona o le matou Audi Q5, ae ona o le faʻateleina o gastronomic na faia.

Audi quattro Offroad Experience - Alentejo

Faatasi ai ma o matou manava (matua tele ...) faʻamaonia i meaʻai ma meaʻai faʻaitulagi, i le aoauli na matou asiasi ai i le fale gaosi mea e fai ai "le sili sili ona lelei i le lalolagi", e tusa ai ma António Cuco, na faavaeina ma e ona le Sharish gin brand. E ui lava ina sa matou talitonu i upu a António, sa matou matua mananao lava e faamaonia pe leai pe leai foi o Sharish o le gin sili i le lalolagi. Faatasi ai ma le na o le tasi le ipu inu, sa tatau ona matou tuua le "titrateimas" mo se isi taimi.

Ae ui i lea, sa matou aveina se fagu i totonu o ato a la matou Audi e tatalaina i se isi taimi. Ua o'o i le taimi e aga'i atu ai i le isi tulaga ese e tasi.

Audi quattro Offroad Experience i luga o fanua laugatasi Alentejo 17838_3

Ina ua maeʻa le tasi vaega, matou taunuu i Pousada de Beja e faasaga i le uati ma le la, i le taimi tonu mo le 'aiga o le afiafi, lea na matou faʻaaogaina ai le avanoa e faʻasoa ai faʻalavelave masani ma faʻalavelave faʻafuaseʻi o se taamilosaga o lenei natura.

O le Audi quattro Offroad Experience i Alentejo sa matua lelei lava o le toʻatele o tagata auai na agai atu i le Douro mo se isi lomiga i atunuu i matu. O se mea na tupu o le faʻamoemoe autu o le faʻapotopotoina lea o tagata faʻatau Audi e iloa le gafatia o latou taʻavale ma le quattro system i tulaga faʻatonutonu ma sili ona faauo. Ae mo i matou, ua ausia le misiona. Soso'o taofi: Douro!

Nofo ma se vitio o lenei Audi quattro Offroad Experience:

Audi quattro Offroad Experience i luga o fanua laugatasi Alentejo 17838_4
O lenei anotusi e lagolagoina e
Audi

Faitau atili