O a taavale o loʻo faʻatau mo le Tesla Model 3?

Anonim

Faatasi ai ma numera o gaosiga o loʻo alu aʻe, faʻapea foʻi ma le numera o iunite na tuʻuina atu, o le Tesla Model 3 ausia se mea taua ia Iulai talu ai i le maketi i Amerika i Matu, ina ua ulufale atu i le Top 20 sili ona faʻatau atu faʻataʻitaʻiga. Afai tatou te ave pikiapu ma SUVs mai le faʻatusatusaga, o le Faʻataʻitaʻiga 3 o loʻo i totonu o le Top 10 sili ona faʻatau atu taavale.

I totonu o EVs e faʻatatau e tusa ma le 14,250 iunite na tuʻuina atu ia Iulai, aʻo numera faʻatatau a Tesla (o le faʻailoga naʻo le tuʻuina atu o numera i le kuata) tuʻu se fuainumera i le va o le 13,800 ma le 14,000 iunite.

E tusa lava po o le a le tau, o le Tesla Model 3 i le US na faʻatau atu e sili atu nai lo le tuʻufaʻatasia o faʻatauga atoa o le BMW 3 Series, Mercedes-Benz C-Class, Audi A4 ma isi saloons i le vaega. Matagofie…

Tesla lava ia na fai mai o le Model 3, faatasi ai ma nei fuainumera, ausia le 52% sea o le vaega , lea, i tulaga uma, lofituina. E le gata i lea, a manatu o le 100% eletise faʻataʻitaʻiga, ma o le avanoa avanoa, le faʻasalalauga tele Faʻataʻitaʻiga 3 mo le $35,000, e leʻi amata faʻatau atu.

O a taavale e fefaʻatauaʻi ai tagata faʻatau mo le Tesla Model 3?

Aʻo faʻatupulaia le numera, ua faʻasalalau e Tesla faʻamatalaga fou e uiga i ana tagata faʻatau fou, aemaise lava e uiga i taʻavale masani na tuʻuina atu mo le Faʻataʻitaʻiga 3 suiga, ma o nisi faʻataʻitaʻiga i luga o le lisi e ofo ai. O le lisi o loʻo tuʻuina atu e le faʻaaloalo i soʻo se faʻatonuga faʻapitoa, ma Tesla e leʻi aofia ai tagata faʻatau na fesuiaʻi le isi Tesla mo le Faʻataʻitaʻiga 3:

  • BMW 3 fa'asologa
  • Honda Accord
  • Honda Civic
  • Nissan Laulau
  • Toyota Prius

Afai o le Toyota Prius (faiga) ma le Nissan Laulau (eletisi) e le o se mea e ofo ai iina - faʻataʻitaʻiga ma "lanumeamata" faʻamaonia, lea e fetaui ma le Model 3, e foliga mai o le "laasaga e sosoo ai", pe i le gafatia pe o se taavale (faʻatulagaina) - e pei o le lua Honda faʻataʻitaʻiga ma le BMW 3 Fa'asologa e tu'uina atu mea'ai mo mafaufauga.

Tesla Model 3

I le tulaga o Hondas - Civic ma Accord e lua o ana faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu i le US - e faʻaalia ai o le Tesla Model 3's apili e sili atu i le faʻavasegaina poʻo le vaega. O LE fa'aletagata o loʻo i ai se vaega i lalo ole Faʻataʻitaʻiga 3, ma e pei ona uma ona matou taʻua, e leʻi maua le $35,000 Model 3. Atonu o le molimau sili lea ona manino o le miti a Elon Musk o le faatemokalasi o le taavale eletise e foliga mai e mafai ona ausia pe a faʻatau e tagata le Civic taugofie mo se Faʻataʻitaʻiga 3 ma le tau fefaʻatauaʻiga e $50,000.

I le tulaga o BMW 3 fa'asologa , o loʻo faʻaalia foi, ona o le US premium saloon tagata faʻatau o se tasi lea o faʻamoemoega a Musk. O le Model S ua uma ona mafai ona "gaoi" tagata faʻatau mai le tagata faʻatau masani a le Siamani trio, ma o le Model 3 e foliga mai e ausia tutusa i vaega o loʻo i lalo. Afai ua uma ona "gaoi" tagata faʻatau i le vaega i lalo o le Faʻasologa 3, o popolega uma i le vaega o le tauvaga Siamani e foliga mai ua faʻamaonia.

E tusa ai ma le au pulega Audi, talanoa i Green Car Reports, o le galuega o le ulufale atu i le malosi i taavale eletise e mafua mai foi i le mea moni ua aveesea e Tesla lo latou igoa o ni tagata fou, o se igoa e mafai ona filifili i le taimi e filifili ai le isi. taavale fa'apitoa.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

E na'o le masina o le i'uga, ma i masina a sau o le a tatou va'aia fa'ai'uga fa'apenei a'o fa'atuputeleina e Tesla le gaosiga ma fa'atumu le fiaselau afe o fa'atonuga o lo'o i ai pea i tua. Mata o le a tumau i se taimi umi?

Faitau atili