0-400-0 km/h. Koenigsegg fa'aumatia Bugatti

Anonim

0-400-0 km/h. E leai se mea e sili atu nai lo le Bugatti Chiron – o le ulutala lea na matou agai i luma e seti ai faamaumauga na ausia e Bugatti Chiron. Sa matou sese! Na faaalia e le Christian von Koenigsegg ioe, e iai masini e sili atu le saoasaoa nai lo le Chiron.

Ma sa le manaomia ona faatali umi. Koenigsegg ua uma ona fautua mai o le faamaumauga muamua na lamatia, ma o lea ua latou faaalia le ata lea e mafai ona tatou vaai i se Agera RS na o le fasiina o le taimi na ausia e le Chiron i le stratospheric fua o 0-400-0 km / h. Ma e ofo ona o le eseesega o le taimi na ausia - o se umi 5.5 sekone. E na o le 36.44 sekone ae 2441 mita le ufiufi.

O le Bugatti Chiron, manatua, e 41.96 sekone ma e tusa ma le 3112 mita. Ma o lenei mea i totonu o se taavale e na o le lua uili, afa o le cylinders ma le 140 hp itiiti.

Ioe, e pei ona vaaia i le ata, Agera RS e oʻo i le 403 km / h aʻo leʻi faʻaogaina taofi. Afai tatou te faʻaopoopoina le 3 km / h, o le taimi e oʻo atu i le 37.28 sekone, ua uma ona ufiufi 2535 mita - naʻo le sauā ma e itiiti ifo nai lo numera a Chiron. O le saoasaoa i le 400 km / h sa faia i le 26.88 sekone (Chiron: 32.6 sekone) ma e toe foʻi i le zero e manaʻomia le 483 mita ma le 9.56 sekone (Chiron: 491 mita).

Koenigsegg Agera RS
Koenigsegg Agera RS Gryphon

Mata e sili atu le vave?

O le tulaga mo lenei mea o le malae vaalele i Vandel, Tenimaka, ma i le uili o Niklas Lilja, o se pailate mo le igoa Suetena. Afai o le matati'a ua ausia o se matati'a lava ia, matou te iloa e ono iai pea le avanoa e fa'aleleia atili ai, ona o tulaga fa'ata'amilo.

O le fola sima e leʻi ofoina atu le malosi tele ma le telemetry na faʻamauina le paʻu o uili pito i tua i le tolu saoasaoa muamua. O Koenigsegg lava ia e ioeina e mafai ona faʻaleleia atili le faʻailoga ausia.

Ae mo le masini lava ia, e le mafai ona sili atu ona faʻapitoa. Na'o le 25 iunite o le Agera RS o le a gaosia ma o lenei iunite fa'apitoa na sau ma se filifiliga e fa'amaonia ai numera na ausia. Nai lo le tulaga masani 1160 hp, o lenei iunite sa i ai le filifiliga 1 MW (mega watt) "pusa eletise", e tutusa ma le 1360 hp, faaopoopo i ai le 200 hp.

O lenei Agera e sau fo'i ma se fale ta'avale e mafai ona aveese (filifiliga) ma na'o le suiga na faia o le pito i tua o le apa'au. Ua fa'aitiitia lea mea e fa'aitiitia ai le toso aerodynamic i le saoasaoa maualuga. Ae a maeʻa le manuia o lenei luʻitau, o le faatulagaga fou o le a faʻataʻitaʻiina i Agera RS uma.

Ma le Regera?

O le ausiaina e Koenigsegg o lenei faamaumauga na sau mai le pule o le Agera RS, o le sa naunau e iloa le gafatia o le faatinoga e faatatau i isi taavale. O le iunite o loʻo faʻaaogaina i lenei suʻega o le a tuʻuina atu i se tagata faʻatau i le US.

Ma e faʻamaonia ai le mafuaʻaga e leʻi faʻaogaina ai e le Swedish brand le Regera, le masini lea na fuafua e Koenigsegg lava ia e faʻaaoga mo lenei suʻega i le lumanaʻi. E sili atu le malosi o le Regera, e tutusa ma le 1500 hp a Chiron, ae e sili atu le mama. Ma o loʻo i ai le uiga faʻapitoa o le leai o se atigipusa.

E ui lava o se hybrid, faaipoipo i le Agera's V8 turbo ma afi eletise e tolu, o le Regera, e pei o le tele o 100% taavale eletise, e le manaʻomia se pusa, faʻaaogaina se fua faʻatatau. I se isi faaupuga, o le tasi vae selau o le sekone e le o leiloa i le mea o le saoasaoa.

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e le faʻailoga, e mafai ona faʻavavevave i le 400 km / h i lalo ifo o le 20 sekone, o lona uiga e le itiiti ifo ma le ono sekone e mafai ona ave mai le taimi Agera ma tuʻu ai le Chiron i tua, mamao tele. Ua mafai ona ou vaʻaia le ulutala faʻamaonia: "0-400-0 km / h. E leai se mea e sili atu nai lo le Regera.

Faitau atili