Bugatti Divo. O le tagata sili ona mata'utia o le aiga Bugatti ua fa'atau atu

Anonim

E naʻo le 40 iunite, e taʻitasi ma le tau maualalo e lima miliona euros. O se manaʻoga, e ui lava i lea, e leʻi lava e taofia ai ni tagata fiafia, oe na vave faʻaumatia le gaosiga atoa o le Bugatti Divo lea ua faamoemoe le kamupani gaosi Molsheim e gaosia.

Ae peitaʻi, afai o loʻo e mafaufau pe o le a le mea e aoga ai lenei Divo i le faitau miliona o loʻo talosagaina e Bugatti, e faigofie le tali: sili atu le faʻatinoga, sili atu le lelei, sili atu le faʻapitoa!

Amata i le faʻatinoga, o le eseesega e tupu mai, mai le amataga, mai foliga i fafo ma mai suiga na faia e le au Bugatti designs i le hyper-sports architecture. O ai le pito i luma, a'o fa'atumauina le fa'ailoga pito i luma, e filifili mo mata eseese, fa'aoga fou o le ea e fa'amautinoa ai le fa'aleleia atili o le ea ma le malulu, fa'apea fo'i ma se mea fa'aleaga pito i luma fou ma tele, o se vaega o le afifi aerodynamic sili atu.

Bugatti Divo Pebble Beach 2018

Ua uma ona i luga o le taualuga, o se ea fou, toe fai, mo le sili atu le malulu o le W16 tele, ae, i le pito i tua, o se apaʻau malosi fou, 23% sili atu nai lo le Chiron, lea e mafai foi ona avea ma taofi.

90 kilokalama sili atu i lalo

O le Divo fou e mafai foi ona tetee atu i malosiaga i luga ole 1.6 G, sili atu nai lo le Chiron, lea, faatasi ai ma isi fofo aerodynamic, lea e aofia ai se diffuser pito i tua, e siitia ai le tau maualalo e 90 kg pe a faatusatusa i le Chiron - masani. , a o le Chiron e uiga uma i le saoasaoa maualuga, o le Divo e sili atu i piʻo!…

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le gata i lea, o le Divo e sili atu foi le mama nai lo le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻavae ai, faʻafetai e le gata i le aveeseina o nisi o mea faʻapipiʻi, ae faʻapea foʻi i le faʻaaogaina sili atu o le carbon fiber - i totonu o le intercooler cover ma luga o uili.

Bugatti Divo Pebble Beach 2018

Na aveese foʻi vaega e teu ai, ae o le leo leo muamua na suia i se mea e sili atu ona faigofie. O lea e saofagā ai i se faʻaitiitiga o le mamafa e le sili atu i le 35 kilokalama.

Saosaoa 8s nai lo Chiron

E tusa ai ma le faʻailoga, o nei ma isi finauga e mafai ai e le Bugatti Divo ona faʻataʻamilo i le taamilosaga a Nardò pe a ma le valu sekone le itiiti ifo nai lo le Chiron. O lenei, e ui lava i le 8.0 lita W16 o loʻo fefaʻasoaaʻi e taʻavale uma, e leʻi faia se suiga, ma tausia le 1500 hp o le mana e leʻi faʻaogaina.

E ui lava, ma i le tulaga o le Divo, e oʻo lava i le faʻamautinoaina o se saoasaoa maualuga maualalo nai lo le Chiron: aʻo faʻasalalau le 420 km / h o le saoasaoa, o le faʻataʻitaʻiga fou e tumau i le 380 km / h - o se mea itiiti ...

I le avea ai o se fia iloa, tau lava o le taʻua o le Bugatti Divo e ave lona igoa mai le avetaavale Farani Albert Divo, o le ua mou atu. Ma o lena, i le uili o se taavale o le ituaiga Molsheim, na ia manumalo, i le 1928 ma le 1929, le lauiloa Targa Florio tuuga, na faia i luga o auala mauga o le itulagi Italia o Sicily.

Faitau atili