E tele pulou, ae pei o le tasi lea mai Ford… e le moni.

Anonim

O le tekonolosi e le o se mea fou ma o se vaega o meafaigaluega a le tele o taavale, lea e iloa ai le vaivai o avetaavale ma mataala i lenei mea moni e ala i lapataiga vaaia ma faʻalogo.

Ae ui i lea, na ave e Ford lena lava tekinolosi ma faʻafaigofie, faʻaoga i se pulou. E sa'o, se pulou.

O le sini o le fesoasoani lea i avetaavale loli i Pasili, o ē e aveina itula ma itula, e masani lava i le pō. O le fa'alavelave lona lua, po'o le momoe, e mafai ona faauigaina o se fa'alavelave matuia.

O le pulou ua fausia nei ma atiina ae e Ford e iloa ma mataala i faailoilo faʻalogo, malamalama ma vibration.

pulou Ford

O le pulou Ford e pei lava o isi pulou, ae o loʻo i ai se faʻavavevave ma se gyroscope faʻapipiʻi i le itu. A maeʻa le faʻavasegaina o le masini, lagona o gaioiga masani o le ulu o le avetaavale, ua sauni le pulou e fai lana galuega - faʻailoa le avetaavale i se tulaga e ono tupu ai le vaivai poʻo le vaivai.

E ui i le sili atu i le 18 masina o le atinaʻeina o faiga, ma sili atu i le 5000 kilomita o loʻo ufiufi i suʻega, o le mamanu o le Ford cap o loʻo i ai pea i lona pepe, ma e leai se faʻamatalaga e oʻo atu i faleoloa.

E tele pulou, ae pei o le tasi lea mai Ford… e le moni. 17934_2

Pe a faatusatusa i faiga e faaauupegaina taavale, o le pulou Ford ei ai ni tulaga lelei. I le faaopoopo atu i le "mea faigaluega" o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le ulu o le avetaavale, lea e faʻalogo ai le lapataiga e latalata i le taliga, ma moli moli i luma tonu o mata, e mafai ona faʻaaogaina e soʻo se avetaavale, e tusa lava po o le a le taavale o loʻo ia aveina. .

E ui ina sa fa'ata'ita'iina ma ave ta'avale loli i Pasila, ae mafai ona fa'aoga le tekonolosi na fausia e Ford i so'o se ituaiga ta'avale, i so'o se mea i le lalolagi.

pulou Ford

E foliga mai e fai mai Ford e tele suʻega e manaʻomia, faʻaopoopo i le pateni ma le faʻamaonia o le faagasologa, ae e fiafia i le ofoina atu o tekinolosi i paaga ma tagata faʻatau, faʻavaveina lona atinaʻe ma oʻo atu i isi atunuu.

Faitau atili