Range Rover Holland & Holland: parataiso tulimanu

Anonim

Sauni au fana fana, berets ma ofu talaloa. O lenei Range Rover Holland & Holland ose 'sir hunter' miti fa'apitoa mo felauaiga.

Holland & Holland, ose kamupani fa'apitoa i le gaosiga o fana fana, na galulue fa'atasi ma le matagaluega fa'apitoa a le Land Rover's Special Vehicle Operations ma maua ai o latou lima ile Range Rover. Fa'atapula'a i se gaosiga fa'aletausaga o 40 iunite, ma fa'atasi ai ma le tau e tusa ma le € 230,000, o le Range Rover Holland & Holland o lo'o fa'aalia ia lava, e tusa ai ma le fa'ailoga, o le SUV sili ona matagofie.

VAAI FOI: O le muamua lea na faia muamua Range Rover

laina ta'avale h&h (1)

Faʻavae i luga o le Range Rover Autobiography Black, o foliga i fafo o lenei lomiga faʻatapulaʻa e tulaga ese ona o le aofia ai o nisi o vaega chrome ma le lanu o le tino: lanu meamata. Ae ui i lea, o le tatalaina o faitotoa tatou te maua ai se tulaga fou o le faʻavasegaina.

O nofoa pito i tua e lua e ta'ito'atasi ma e sili atu nai lo le avanoa e fa'aoga ai le au tulimanu aupito maualuga. Ma afai e iai le taimi e malolo ai pe a faimalaga i le va o faʻatoʻaga tetele a Peretania, o le 17 tikeri o le faʻaogaina o nofoa e maua ai le faʻamafanafanaga faaopoopo.

O loʻo iai foʻi Wood i totonu o le Range Rover Holland & Holland, pe ana leai se tasi o mea sili ona taua i fana a le fale Peretania. Pe i luga o le faʻamafanafanaga ogatotonu poʻo luga o laulau lagolago e lua mo nofoa pito i tua, o le laau o le walnut e pogisa ma faʻalelei, e pei o se fana fana.

laina rover h&h (7)

O le isi faʻamatalaga o loʻo i totonu o 'au o le faitotoʻa, e pei ona i ai i o tatou luma o le a le mea atonu o ni au sili ona matagofie na faia, atonu e tutusa ma se Sistine Chapel i foliga o se au. Ua lelei… masalo ua ou fiafia tele i nisi o ki, ae talofa... vaai i ai, vaai i ai!

laina ta'avale h&h (4)

I totonu o le ogalaau o loʻo i ai le vaega autu o le Range Rover Holland & Holland: o se fata ma se fale paʻu talafeagai, lea e mafai ai ona saogalemu le teuina ma le felauaiga o fana e lua.

GALUEGA: O le Range Rover Sport SVR e "le masani"

laina ta'avale h&h (2)

O le tau o lenei Range Rover Holland & Holland faʻasaoina mo le sili atu ona mauoa, ae e le o se mea e ofo ai, pe a uma, o loʻo matou talanoa e uiga i se SUV taugofie masani ma faʻamatalaga o se fale e gaosia ai fana ma tau i le faasologa o le € 150,000, faʻatasi ai ma se tu masani umi o gaosiga mo tagata sili ona mauoa a Peretania.

Range Rover Holland & Holland: parataiso tulimanu 17957_5

Faitau atili