Sini: 300 mph (482 km/h)! Michelin ua uma ona atiaʻe paʻu e ausia ai lenei mea

Anonim

I le faaiuga o le tausaga talu ai na taunuu ai le Koenigsegg Agera RS i le 445.54 km/h (276.8 maila) - faʻatasi ai ma le maualuga o le 457.49 km / h (284.2 mph) - avea ma taʻavale sili ona saoasaoa i luga o le paneta, faʻaumatia, i se mamao tele, o le faamaumauga muamua o le 431 km / h, na ausia e le Bugatti Veyron Super Sport i le 2010.

E tusa ai ma le cliché, o faʻamaumauga o loʻo i ai e sasaina. Ma o le isi tuaoi o se taamilosaga 300 maila i le itula, tutusa ma le 482 km / h. O se sini ua uma ona faia e le American Hennessey Venom F5.

E mafai lava ona tatou faʻaaluina itula e talanoaina ai le lagona o le oʻo atu i nei saoasaoa faʻavalevalea ma le le talafeagai i luga o auala lautele, ae o finauga e lagolagoina e malolosi. Pe mai se vaaiga faapisinisi - o se finauga lelei faʻatau ma le toʻatele o tagata e fiafia e "mitamita" e uiga i le saoasaoa na ausia - pe mai se vaaiga faʻatekonolosi - o le inisinia i tua atu o numera na ausia e masani lava ona ofoofogia.

O le saoasaoa o lenei fa'asologa o le tele o lo'o avea ma lu'itau tele mo inisinia o lo'o atia'e nei masini. O le faʻafitauli o le le maua o le malosi e oʻo atu ai i nei saoasaoa. O le mea e ofo ai, e sili atu i le 1000 hp e foliga mai o se "taʻaloga a tamaiti" i nei aso, e tusa lava pe faʻatupulaia le numera o masini - muamua - e faia.

Hennessey Venom F5 Sineva 2018

O le lu'itau o lo'o i totonu o pa'u

Ina ia oʻo i le 300 mph faʻailoga, o faʻafitauli o le a taoto i mataupu o le malosi ma le feteʻenaʻiga, i le tulaga mulimuli, o le mea e tupu i le va o le asphalt ma paʻu - o le tala lea a Eric Schmedding, le pule o oloa a Michelin mo masini muamua.

Michelin e le fou i le saoasaoa maualuga. O ia na fausia pa'u mo le au Bugatti ma Koenigsegg e umia faamaumauga. Ma e saʻo i le ogatotonu o le "afa", lea e tele suitors e avea ma tagata muamua e oʻo atu i le 300 mph, ma Schmedding matauina e ui lava i le fua o le luʻitau, e leai se tauvaga ma mea uma o loʻo tutupu i se maualuga tele le saoasaoa.

Ina ia maua se pa'u e mafai ona taulimaina le saoasaoa e sili atu i le 480 km / h, o le luʻitau o le faʻaitiitia o le vevela, mamafa ma le ofuina. O nei pa'u e tatau ona mafai ona tatalia le maualuga tele o saosaoa mo ni nai minute i le taimi - o le maualuga o le saoasaoa o faamaumauga, e tatau ona faʻamaonia, e fuafua i le averesi o lua pasi i itu faʻafeagai. Schmedding, i le ausiaina o lenei sini, fai mai:

Ua matou latalata lava i le o'o i le 300 mph.

O lo'o fa'atali pea po'o ai e muamua maua. O le a Hennessey ma le Venom F5, poʻo Koenigsegg ma le Regera poʻo Agera sui? Ma Bugatti? Pe o le a manaʻo e ulufale i lenei taua - o se tasi na tupu mai i le faia o le hypercar muamua e mafai ona alu fiafia i le 400 km / h - ma le Chiron?

Ia amata taaloga…

Faitau atili