Caterham Seven Sprint Fa'amanatu le 60 Tausaga o Lotus Seven

Anonim

E faigata lava ona i ai se nofoaga sili atu e tuʻuina atu ai le Caterham Seven Sprint nai lo le Goodwood Revival, o se tausamiga i le itu i saute o Egelani e toe faʻafouina ai le agaga o le 50s ma le 60s. O le faaiuga o le vaiaso na teʻa nei, na ave ai e le British brand i togalaau a Lord March lana foafoaga fou, lea e totogi ai. fa'aaloalo e le gata i le mea na tupu ae fa'apea fo'i i le 1957 Lotus Seven iloga.

Faʻavae i luga o le Seven 160 lava ia, ua fausia e Caterham se faʻataʻitaʻiga masani ma mea e sili ona le mautonu i le mafaufau ... ma sili atu. O le Caterham Seven Sprint o loʻo faʻapipiʻiina i se tamaʻi afi tolu-silinder ma le 660cc le malosi ma le 80hp o le malosi, e sili atu nai lo se taʻavale lelei i luga o piʻo ma tulimanu o Sintra Mountains. O le Seven Sprint e tu matilatila mo lona mamafa maualalo e faatelevave mai le 0 i le 100 km/h i le na o le 6.9 sekone.

caterham-seven-sprint-3
Caterham Seven Sprint Fa'amanatu le 60 Tausaga o Lotus Seven 18019_2

E LE'I MISIA: O le mea lea e alu i ai Porsches pe a feoti ...

"Matou te iloa o loʻo i ai le toʻatele o tagata mama e talisapaia le maualuga o faʻamatalaga na matou oʻo i ai i le taumafai e faʻatusa le agaga o nei tagata masani," o le tala lea a Graham Macdonald, Pule Sili o Caterham. “Ose ta’avale na fausia i aso nei, ma fa’amanuiaga uma fa’ainisinia, ae o le ute o le 60s”.

I fafo, e pei o le Lotus Seven, o le tino e maua i le ono uluai leo; uili kulimi, taillights ma le faiga fa'asuavaisa toe fa'atusa le fa'ata'ita'iga 1957. E le gata i lea, o le "retro" atemosifia fa'alautele atu i totonu, lea tatou te maua ai se uili laupapa, nofoa pa'u (i lanu mumu), dashboard ma vili i le faiga o le Lotus. Fitu, lea e faamanatu ai le 6 sefulu tausaga o le gaosiga i le tausaga a sau.

O le Caterham Seven Sprint, faʻatapulaʻa i le 60 iunite, ua avanoa nei e faʻatonu, ma le tau o le 27.995 pauna (e tusa ma le 33 afe euros) mo le maketi a Europa.

caterham-seven-sprint-4

Faitau atili