Malamalama Digital: le faiga moli fou mai Mercedes-Benz

Anonim

O le faʻailoaina o tagata savavali i luga o le auala ma faʻailoga faʻailoga i luga o le fola o le a avea ma mea moni.

ua ta'ua Malamalama faafuainumera ma o le tekinolosi moli fou mai Mercedes-Benz - o se tekinolosi e mafai ona aofia ai i faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi o le faʻailoga. E ala i se algorithm e aoina mai faʻamatalaga mai mea puʻe ma radar o loʻo salalau solo i luga o le taʻavale, o lenei faiga e mafai ai ona iloa faʻalavelave i luga o le auala ma faʻasoa faʻatasi ai le malamalama.

"O le mea o loʻo matou taumafai e fai o le ausia lea o le susulu maualuga e aunoa ma le faʻaalia o le pupula. O galuega lagolago a aveta'avale ma feso'ota'iga lelei ma isi aveta'avale e fa'amaninoina ai le saogalemu o le ta'avale i le po."

Gunter Fischer, o se tasi o le au fai taavale a Daimler.

Malamalama Digital: le faiga moli fou mai Mercedes-Benz 18084_1

E LEʻI MISIA: Aisea e toe foʻi ai Mercedes-Benz i totonu ole ono afi?

O se tasi o foliga fou sili o le mafai lea ona faʻapipiʻiina otometi lapataiga maualuga poʻo faʻailoga i luga o le auala, e pei ona e vaʻaia i ata o loʻo i lalo. E le gata i lea, o lenei faiga moli e faʻaaogaina ai le Tele Beam tekinolosi , ma sili atu i le miliona micro-mirrors i ulu taʻitasi, e pei lava o le F015 prototype na tuʻuina atu i le tausaga talu ai. I le aofaʻi, o faʻataʻitaʻiga taʻitasi o le a sili atu nai lo le 8 afe LED taʻitasi.

Revolution der Scheinwerfertechnologie: Mercedes leuchtet i HD-Qualität

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili