Ferrari. Ta'aloga fa'aeletise, na'o le mae'a o le 2022

Anonim

I le taimi e toetoe lava o tagata gaosi oloa uma ua amata ona talia le eletise eletise, faʻaalia ni taʻavale fou e leai ni faʻamalama, o le Ferrari musu, mo le taimi nei, e uia lea ala, a’o le’i mae’a le fuafuaga fa’ata’atia, o lona iuga e na’o le 2022 ua fa’atulaga.

Ina ua uma ona taʻua, i le Detroit Motor Show mulimuli, o se taavale eletise e mafai ona avea ma se vaega o le oloa o loʻo i ai nei, lea na amata i le 2018 ma o le a faʻamaeʻaina i totonu o le fa tausaga, ua faʻamaonia nei e Sergio Marchionne, i le taimi o le fonotaga faaletausaga a Ferrari, mulimuli. Aperila 13, o le 100% eletise eletise e le talafeagai mo le kamupani i le taimi nei.

E ui lava i le lipoti faʻaletausaga 2017 o loʻo faʻaalia ai le lamatiaga o "taʻavale eletise e avea ma tekonolosi faʻapitoa i taʻavale taʻaloga sili, e oʻo lava i le sili atu o talosaga faʻapipiʻi".

Ferrari LaFerrari
O le LaFerrari o se tasi o nai faʻataʻitaʻiga Ferrari eletise

E sili atu le eletise Ferrari i luga o le ala

E ui lava i lea, o le Ofisa Sili o Pulega o Ferrari, o ia foi o Ferrari, ua iloa e tatau i le kamupani gaosi oloa ona faʻaaogaina nisi faʻataʻitaʻiga, ma, i le taimi nei, o le talanoaga i totonu o loʻo taulaʻi i le filifiliga poʻo fea talosaga e mafai ona faʻaaogaina.

E moni, Ua uma ona faʻaalia e Marchionne o le muamua hybrid o le a faʻaalia i le 2019 Frankfurt Motor Show, e ui lava e aunoa ma le faʻamaoniaina o le faʻataʻitaʻiga, ae faʻatasi ai ma le malosi o le avea ma SUV i le lumanaʻi ... poʻo le FUV o le faʻailoga.

I le taimi nei, o le gaosiga mai Maranello ua naʻo le lua faʻataʻitaʻiga eletise, o le LaFerrari Coupé ma le LaFerrari Aperta.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Fuafua E? Leai faafetai!

Ae ui i lea, e ui lava i le ioeina o le tele o faʻataʻitaʻiga eletise, e le o vaʻaia e Marchionne Ferrari, mo se faʻataʻitaʻiga, auai i le Formula E. Talu ai, na ia fai mai, "e toʻaitiiti tagata e aofia i le Formula 1 o loʻo auai i le Formula E".

Faitau atili