Galp. E fa'aluaina le aofa'i o nofoaga e fa'aola vave ai le eletise

Anonim

Galp o le a faʻapipiʻi atili 18 ta'avale eletise fa'atau vave i le 2018, o lea ua amata ai ona faʻagaoioia ma 36 chargers o lenei ituaiga.

O lo'o fa'atagaina oe e fa'anofoina le 80% o le maa i totonu o le 20 minute.

I le faaopoopo atu i le faʻamautinoaina o fesoʻotaʻiga faʻavaomalo i Sepania ma Europa tutotonu, o le a faʻapipiʻiina muamua faʻatau o lenei ituaiga i totonu o taulaga, e fa i Lisbon ma le tolu i Porto.

Eletise

O le fuafuaga a Galp mo le fe'avea'i eletise e fa'avae i faiga fa'apa'aga ma Efacec , lea e gaosia ma fa'atupuina nofoaga e fa'aola vave ai, le meafale ma , lea e fa'afoeina le fa'aogaina o le eletise, ma le au gaosi ta'avale autu.

Talu mai le 2010, o le tausaga na faʻapipiʻiina ai le eletise muamua eletise eletise a Galp - i le Oeiras service area, i luga o le A5 - sosoo ai ma isi: Pombal ma Aveiras, i luga o le A1, lea na mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi Lisbon ma Porto i lagona uma e lua. , i le va o Lisbon ma le Algarve (2016) ma isi faʻatau vave e fitu i le 2017, faʻalauteleina le fesoʻotaʻiga i le 18.

I le aofa'i e 55 nofoaga fa'apipi'i vave o lo'o fa'agaoioia.

Ua fa'amautinoa fo'i e Galp le fa'apipi'iina o le teritori o le atunu'u i le LPG ma fa'apipi'i nofoaga fa'aola kesi fa'alenatura i luga o auala tetele i luga o Iberian mo felauaiga mamafa o oloa i luga o le alatele.

Fa'afeso'ota'i le Fleet Magazine mo nisi tala ile maketi tau ta'avale.

Faitau atili