O le isi BMW i8 e mafai ona 100% eletise

Anonim

O le augatupulaga lona lua o le taavale taʻaloga Siamani folafola mai se faʻaopoopoga tele i le mana ma le manava-aveina faatinoga.

Afai ei ai ni masalosaloga e uiga i le lumanaʻi o le BMW, e foliga mai o le eletise o ana taavale o le a i luga o le faamuamua a le au inisinia o le Munich brand. O ai e fai mai o Georg Kacher, o se punavai latalata i le ituaiga, faʻamautinoa e mafai ona amata le eletise i le fuʻa o le i range, le hybrid BMW i8.

O le lomiga o loʻo i ai nei o le taʻavale taʻavale Siamani ua faʻapipiʻiina i le 1.5 TwinPower Turbo 3-cylinder poloka ma le 231 hp ma le 320 Nm, lea e faʻatasi ma le 131 hp eletise eletise. I le aofaʻi, o loʻo i ai le 362 hp o le mana tuʻufaʻatasia, lea e mafai ai ona faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h i le 4.4 sekone ma le 250 km / h o le saoasaoa maualuga, ae o le faʻaogaina o loʻo faʻaalia i le 2.1 lita i le 100 km.

E LE'I MISIA: BMW USA "slams" Tesla i sitaili i faʻasalalauga fou

I lenei tupulaga fou, o le afi hybrid o le a suia i afi eletise e tolu ma le malosi atoa o le 750 hp i luga o uili e fa. Faʻafetai i se pusa eletise lithium sili atu, o mea uma e faʻaalia ai o le faʻataʻitaʻiga Siamani o le a sili atu i le 480 kilomita o le tutoʻatasi. O le faʻalauiloaina o le BMW i8 e leʻo faʻamoemoeina seia oʻo i le 2022, e pei o le taunuu mai o le BMW i3 fou. Aʻo leʻi oʻo i lena, o tala lata mai o loʻo fautua mai ai le tuʻuina atu o se faʻataʻitaʻiga fou mai le i range - lea e mafai ona taʻua o le i5 poʻo le i6 - ua uma ona faʻaogaina le tekinolosi faʻataʻavalevale tutoʻatasi.

Punavai: Mekasini Taavale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili