BMW i8 Protonic Red e fa'aalia i Sineva

Anonim

O le taʻavale taʻavale eletise a BMW ua faʻapitoa, peitaʻi, na filifili le Bavarian brand e sii i luga le pa e ala i le tuʻuina atu o le lomiga faʻatapulaʻa Protonic Red. Na o suiga i totonu ma fafo tulaga faʻalelei, o le BMW i8 Protonic Red Edition e faʻamoemoe e tu i fafo e sili atu foliga. -faafesaga'i ma isi vaega o totoe.

I fafo, o mea fou e aofia ai le Protonic Red paint ma le tele o faʻaoga i le Frozen Grey metallic tone, o le 20-inisi uili o loʻo valiina i le Aluminum Matte ma Orbit Grey Metallic. O le agai atu i totonu, matou te maua ai le tele o talosaga i le carbon fiber ma ceramic, mai le faitotoa o le faitotoa i le dashboard ma le nofoaga tutotonu. O nofoa o loʻo i ai "i8" faʻamau ulu ulu ma lanu mumu, lea e faʻalautele atu foi i le dashboard ma fala.

Vaai foi: Ole BMW 7 Series sili ona malosi

I le tulaga o le afi, e leai se eseesega i lenei lomiga faapitoa. O le 1.5 TwinPower Turbo 3-silinder poloka ma 231 horsepower ma 320nm o torque o loʻo faʻatasi ma le 131 horsepower afi eletise, e maua ai le mana tuʻufaʻatasia atoa o le 362 horsepower. O le saoasaoa mai le 0 i le 100 km/h e 4.4 sekone ma o le saoasaoa maualuga e 250 km/h.

O le BMW i8 Protonic Red Edition o le a tuʻuina atu i tagata lautele i le 2016 Geneva Motor Show ma o le a vaʻaia le amataga o le gaosiga ia Iulai mo se taimi faʻatapulaʻa. O tiliva muamua e fuafua mo le masina o Setema.

BMW i8 Protonic Red e fa'aalia i Sineva 18153_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili