E vave ona sau se BMW M8?

Anonim

Ma afai matou te fai atu ia te oe o le BMW i8 eletise taʻavale taʻavale e leai se M version, ona o lenei vaega e leʻi aʻafia i le atinaʻeina o le BMW i8, e te talitonu? Talitonu mai, e moni. Ae e mafai ona faapea mai lenei "pelu-vae" e fanau mai ai se taavale taʻaloga taʻaloga sili.

E tauto le BMW i luga o ona vae e leai sana taʻaloga taʻaloga i ana fuafuaga, ae o le mea moni talu mai le aso muamua na vaʻaia ai e le manatu o le i8 le malamalama o le aso e le mafaitaulia tala e faʻasino atu i se faʻataʻitaʻiga sili-taʻaloga o lenei faʻataʻitaʻiga. e M Performance.

Ae ui i lea, o le ulu o le Product Management M, Carsten Pries ma Friedrich Nitschke, latou te faʻamaonia le avanoa e galue ai i se faʻataʻitaʻiga sili atu o le BMW i8. Fai mai latou e le talafeagai, ona o le vaega M e leʻi faia se sao malosi i le atinaʻeina o le i8. I se isi faaupuga, na latou faʻanoanoa ...

bmw-i8-mamanu

Ae ui i lea, o loʻo faʻapea mai e oʻo atu i le 2016 o le a taʻavale ai se taʻavale sili mai le fale gaosi Munich e faʻamanatu ai le 100 tausaga o le faʻailoga. O le a le taavale lea? Ia, matou te le iloa. Ae e mafai ona avea ma se poloketi na amata mai le maoaʻe, pe faʻavae foi i luga o le i8, pe a latou faia iina i Munich. I so'o se tulaga, e sili atu nai lo le i8, o lenei fa'ata'ita'iga o le a avea ma sui fa'aleagaga agavaa o le BMW M1 e le tumau.

Faitau atili