McLaren Senna "papatiso" le nofoaga autu tekinolosi fou ma pito i luga

Anonim

McLaren ua faatupulaia. I le 2017 na faʻatau atu ai le 3340 taʻavale, o se faʻamaumauga fou mo le talavou (matua) taʻaloga taʻavale. O se faʻailoga o lenei tuputupu aʻe o le faʻasalalauga o le faʻalauteleina o ona fale, faʻatasi ai ma le fausiaina o se nofoaga faʻatekonolosi fou - le McLaren Composite Technology Center (MCTC).

McLaren Composites Technology Center
McLaren Composites Technology Center

O fale muamua ia a le faʻailoga i fafo atu o le Woking complex, o loʻo i Sheffield, latalata i le Advanced Manufacturing Research Center i le Iunivesite o Sheffield.

A mae'a ma fa'atino atoatoa, o le a le gata ina avea le MCTC ma fa'avae mo le fa'aauauina pea o sela kaponi Monocage, o le fa'avae fa'avae o McLarens uma i tafatafa o le auala, ae o le a gaosia e ala i le tu'uina atu i le McLaren Production Center i Surrey, lea. ua gaosia au fa'ata'ita'iga. E tusa ma le 200 tagata o le a galulue i le MCTC fou.

McLaren Senna ma McLaren MP4/5 saunia e Ayrton Senna ile MCTC

O le faʻauʻuga, "McLaren style"

E ui o le MCTC o le a naʻo le 2019, ua uma ona tatalaina McLaren, i se mea na faʻailogaina e le gata i le i ai, ae faʻapea foʻi ma paʻu paʻu a McLaren Senna, le sui fou o le gaosiga o le Ultimate Series. O le upu e patino ia McLaren:

O se fa'aaliga malamalama mata'ina i totonu na fa'afeiloa'i ai malo, fa'ai'u i le McLaren Senna fou fa'aalia o lo'o fa'atinoina se fa'asologa o fa'ata'ita'iga fa'apitoa "spins" ma tu'u ai se ala fou pa'u Pirelli i luga o le fola o le nofoaga fou, "fa'a-Pasoina" - McLaren style .

McLaren Senna e lei i ai i se kamupani leaga. Auauna o se elemene tutotonu i luga o le tulaga improvised, na mafai ona matou vaʻaia le nofoa nofo tasi McLaren MP4/5 1989. O le avetaavale Formula 1 Ayrton Senna o ai, matou te manatua, na maua ana suafa Siamupini e tolu o le Lalolagi a o aveina se McLaren.

McLaren Senna

O lona foliga mai na mafua ai felafolafoaiga, ae o le elemene lona lua o le Ultimate Series - lima tausaga talu ona tuʻuina atu le P1 - e leai se masalosalo e uiga i ona gafatia. O le faʻailoga a Peretania o loʻo folafola atu se faʻatinoga e sili atu nai lo le P1 i luga o le taamilosaga, faʻafetai i le faʻaitiitia o le mamafa (naʻo le 1198 kg mago) ma sili atu le malosi.

E tuʻuina atu le vaega eletise o le P1, ma o sina mea itiiti tatou te iloa pea, tu mai le numera 800 - lea e tautua uma le mana ma le binary . O le a gaosia i le na o le 500 iunite ma ioe, ua uma ona faʻatau.

McLaren Senna

I le faaopoopo atu i le ata tifaga aloaia, matou te tuua iinei le faatinoga atoa a McLaren Senna, lomia i luga o Youtube e se tasi o malo i le mea na tupu.

Faitau atili