Laisene aveta'avale mo togi e taunu'u ile taumafanafana 2016

Anonim

O le toe iloiloga o le Highway Code o le a faʻamalosia aʻo leʻi oʻo i le taumafanafana ma o se tasi o foliga fou o le a faʻavae i luga ole laisene avetaʻavale lea o le a faʻamalosia i le tausaga fou.

João Almeida, Failautusi o le Malo mo Pulega Lotoifale, na faamaonia ia Diário Económico e faapea o le toe iloiloga o le Highway Code o le a faia a o lei oo i le taumafanafana: “Ua tapunia le pili, ua auina atu i faalapotopotoga aloaia ma ua uma ona faia le matou Fono i le vaiaso talu ai. Fa'atalanoaga mo le National Road Safety Strategy, lea o lo'o i ai fa'alapotopotoga uma a le sosaiete o lo'o fa'auilavea i lenei mataupu.”

FESOASOANI: Saili iinei pe faʻafefea ona galue le faiga o laisene avetaʻavale e ala i togi i Potukale

O le auala o le a galue ai le faiga i Potukale e leʻi tapunia, ae o le a tutusa ma mea o loʻo i ai i Sepania ma Farani, lea e tuʻuina atu ai i avetaʻavale le tele o vaega amata e faʻaitiitia i le solia. "O le numera o loʻo i totonu o le talosaga e 12 points, o se mea e mafai ona suia e faʻatatau i felafolafoaiga i le faiga o tulafono a le Malo i le Fono Aoao", o le tala lea a João Almeida.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili